Зрадниця Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою: на оригінальному фото вона значно ширша

Співачку Ані Лорак неодноразово ловили на фотошопі, але вона продовжує редагувати свої фотографії. Як виглядає зрадниця у реальному житті.

Якщо порівняти фотографії Ані Лорак на початку кар’єри і зараз, то неозброєним поглядом видно, що артистка, яка сьогодні будує кар’єру в Москві і продовжує мовчати про війну, добряче попрацювала над своєю зовнішністю. Хоча до серйозного хірургічного втручання зрадниця не вдавалася, за те уколів ботокса та гіалуронової кислоти на її обличчі більш ніж достатньо. Кароліна Куек (так насправді звуть артистку) підкоригувала форму губ і вилиць, а також позбулася мімічних зморшок навколо очей та носогубці.

Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою
Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою

Але цього Лорак мало. Перш ніж опублікувати будь-яке нове фото, співачка ретельно обробляє його у фотошопі. Вона робила це раніше та продовжує робити зараз. Так, у 2021 році Ані Лорак вкотре підловили на використанні фоторедактора. Це стало очевидно після того, як у мережі з’явилися однакові фотографії, на яких вона позувала разом зі своїм близьким другом Філіпом Кіркоровим.

На знімку в мікроблозі пропагандиста Кароліна виглядала помітно ширше, ніж у її Інстаграм. У фотошопі артистка трохи звузила собі обличчя та руки. У Мережі ще довго жартували з цього приводу.

Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою
Ані Лорак використовує фотошоп, щоб виглядати красивішою

Нагадаємо, що зрадниця Ані Лорак та пропагандист Філіп Кіркоров дуже близькі. Саме за його рекомендацією співачка на початку війни зникла. Пізніше стало відомо, що наприкінці лютого 2022 року Лорак була на відпочинку в Дубаї (ОАЕ), після чого зникла майже на півроку. Вона взагалі не з’являлася на публіці, а через кілька місяців дала одне зі своїх найганебніших інтерв’ю, де так і не змогла вимовити слово “війна”.

Ані Лорак на інтерв'ю Альоні Блін
Ані Лорак на інтерв’ю Альоні Блін

Щодо Кіркорова, то після “голої вечірки” у Насті Івлєєвої, королю довелося зняти свою корону і вирушить з концертами на Донбас, тільки після цього його знову почали пускати на телебачення. Лорак, щоб світиться в телевізорі і на червоних доріжках, продовжує мовчати про війну і щосили зображує з себе “голуба миру” з невиразною політичною позицією, адже вона всього лише – “співачка”.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.