Одяг, музика та стиль: 39-річна Тіна Кароль стала реперкою і показала Дану Балану, на що здатна в свої роки

Зіркова співачка Тіна Кароль повернулася в далеку юність. Вона одяглася, як репер, станцювала і заспівала, як мега репер. Багато хто її не впізнав і подумав, що це просто підліток.

Популярна співачка Тіна Кароль, якій вже 39 років, показала себе в образі репера. Вона зняла і виклала відео на якому їй, напевно, не більше 20 років. Адже вона з’явилася перед своїми фанами у мега короткому топі-бюстьє, широких штанях-джинсах, які в поясі підв’язані взагалі на звичайний шнурок. Штани тримаються навіть не на ремені. А свій живіт Тіна Кароль виставила всім на показ. Нове відео зірка виклала в своїй stories в соцмережі Instagram та в TikTok.

Відео починається з того, що Тіна Кароль відкриває двері і одразу вривається в приміщення в образі жінка-репер. Починає співати і танцювати під музику американського репера. І поводити себе так, ніби все життя вона лише цей реп і співала. Паралельно у приміщенні, де все це відбувалося, перебувала знімальна група, яка “кинулася” іти слідом за Тіною Кароль і знімати її реп-шоу.

Тіна Кароль стала реперкою і показала, на що здатна
Тіна Кароль стала реперкою і показала, на що здатна

При тому, що штани у Тіни Кароль підв’язані, вони все одно такі здоровезні, що здається, от-от, і просто спадуть з неї. Під штани вона взула зручні кросівки. Хоча штани великі навіть у довжину і взуття покривають практично повністю. Свій образ вона завершила кепкою світло-оливкового кольору. Прикрас до всього цього вона не додавала. І так собі співачка пройшлася танцюючи, ненароком, і назбирала для ТікТок чимало лайків і коментарів.

Насамперед, читачі зірки відмітили, що вони старіють, а Тіна Кароль з роками молодіє. Хтось у свої 39 років хоче так само гарно виглядати, як співачка. І підкреслюють, що для свого віку вона дуже і дуже гарна. Є фанати, які одразу і не впізнали зірку, і спочатку подумали, що це якийсь підліток 16 років.

“Багато молодих дівчат не стоять в одному ряду з дорослою жінкою. Як же гарно вона вміє перетворюватися в когось іншого і створювати стиль”, – написала одна з фанаток Кароль.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.