Одяг, музика та стиль: 39-річна Тіна Кароль стала реперкою і показала Дану Балану, на що здатна в свої роки

Зіркова співачка Тіна Кароль повернулася в далеку юність. Вона одяглася, як репер, станцювала і заспівала, як мега репер. Багато хто її не впізнав і подумав, що це просто підліток.

Популярна співачка Тіна Кароль, якій вже 39 років, показала себе в образі репера. Вона зняла і виклала відео на якому їй, напевно, не більше 20 років. Адже вона з’явилася перед своїми фанами у мега короткому топі-бюстьє, широких штанях-джинсах, які в поясі підв’язані взагалі на звичайний шнурок. Штани тримаються навіть не на ремені. А свій живіт Тіна Кароль виставила всім на показ. Нове відео зірка виклала в своїй stories в соцмережі Instagram та в TikTok.

Відео починається з того, що Тіна Кароль відкриває двері і одразу вривається в приміщення в образі жінка-репер. Починає співати і танцювати під музику американського репера. І поводити себе так, ніби все життя вона лише цей реп і співала. Паралельно у приміщенні, де все це відбувалося, перебувала знімальна група, яка “кинулася” іти слідом за Тіною Кароль і знімати її реп-шоу.

Тіна Кароль стала реперкою і показала, на що здатна
Тіна Кароль стала реперкою і показала, на що здатна

При тому, що штани у Тіни Кароль підв’язані, вони все одно такі здоровезні, що здається, от-от, і просто спадуть з неї. Під штани вона взула зручні кросівки. Хоча штани великі навіть у довжину і взуття покривають практично повністю. Свій образ вона завершила кепкою світло-оливкового кольору. Прикрас до всього цього вона не додавала. І так собі співачка пройшлася танцюючи, ненароком, і назбирала для ТікТок чимало лайків і коментарів.

Насамперед, читачі зірки відмітили, що вони старіють, а Тіна Кароль з роками молодіє. Хтось у свої 39 років хоче так само гарно виглядати, як співачка. І підкреслюють, що для свого віку вона дуже і дуже гарна. Є фанати, які одразу і не впізнали зірку, і спочатку подумали, що це якийсь підліток 16 років.

“Багато молодих дівчат не стоять в одному ряду з дорослою жінкою. Як же гарно вона вміє перетворюватися в когось іншого і створювати стиль”, – написала одна з фанаток Кароль.

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?