Зірка “МастерШеф-4” Самвел Адамян вразив своєю квартирою у Дніпрі: 3-метрові стелі, камін і канделябри

Улюбленець жінок і зірка "МастерШеф-4" Самвел Адамян влаштував room-tour своєю квартирою. Він показав у якому класичному та аристократичному стилі живе кожного дня.

Улюбленець багатьох українських жінок, зірка “МастерШеф-4” Самвел Адамян, показав усім свої нові, великі та шикарні апартаменти в Дніпрі. Своє коротке відео room-tour він виклав у соціальній мережі YouTube. Кулінарний блогер повідомиив, що багато людей просили його показати, де саме і як він мешкає.

З першого погляду виникають думки, що це не квартира, а якийсь невеличкий музей. Тому що, все зроблено не у сучасному стилі, як нині модно, а в класичному, більше навіть в аристократичному. Висота стель у приміщенні до трьох метрів, що також ускладнює звичайне життя людей. Адже під таку висоту і карнізи підібрати важко, і штори, та і прибирати досить складно.

Справжні картини, намальовані маслом, розташовані уже з самого початку при вході у квартиру — у самому коридорі. Звісно, що такі “пейзажі” художників і вартують відповідно. Також дуже солідним вважається саме справжні картини митців. Тобто, або вже вішати справжнє, або взагалі нічого.

Загалом вся квартира зробила у білих, світлих тонах, підлога виготовлена з натурального дерева, або під стиль натурального дерева. Люстри всі також у класичному стилі. Ще у Самвела Адамяна все зроблено по правилам: коридор, вітальня, спільня, кухня, ванна. Немає цього сучасного — квартира-студія чи кухня у поєднанні з вітальнею. Або ще якесь ноу-хау.

Після того, як кулінарний блогер показав свій коридор і трішки вітальню, він перейшов до спальні. Знову ж таки, одразу, що “кидається” в очі — це “буфет” з натурального дерева і з начисеного коричневого кольору. Вона на стільки лакована і ідеально оброблена, що виблискує навіть в об’єктиві камери. Стоїть у спальні величзне ліжко для двох, але на ньому спить кіт. Улюблерний кіт Самвела Адамяна про якого він так часто розповів у програмі “Все буде добре”, куди був запрошений в гості до Надії Матвєєвої.

Щодо класичності і аристократичності даної квартири — у спальні навіть стоїть справжній камін для вогнища. Також висять картини. Є у цій кімнаті і звичайна шафа для одягу та цілих два вікна.

“Багато людей просили мене показати свою квартиру. Ось моя квартира”, – повідомив Самвел Адамян.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.