Харизматичний красень і власник театральної компанії: як виглядає чоловік Наталії Сумської та хто він такий

Старша сестра Ольги Сумської, Наталя Сумська, покохала чоловіка, який до стосунків із нею вже був двічі офіційно одруженим. Але її шлюб із Анатолієм Хостікоєвим став єдиним на все життя.

Всі чудово знають легендарну українську акторку та телеведучу Ольгу Сумську та її старшу сестру, яка також є провідною акторкою Національного академічного драматичного театру імені Івана Франка, але мало хто знає про чоловіка саме Наталії Сумської. А він, до речі, має власну театральну компанію “Бенюк і Хостікоєв”.

Чоловіка Наталії Сумської звати Анатолій Хостікоєвий і він є її колегою по роботі. Вони познайомилися ще коли навчалися в університеті, але були виключно друзями. Обидва навчалися акторській майстерності і перебували в офіційних шлюбах із іншими партнерами. Мови про кохання між ними навіть не були, адже Наталя Сумська була заміжньою, а Анатолій Хостікоєвий одруженим. При цьому, вже на той момент у Анатолія це був уже другий шлюб у якому народився ще й син.

Коли саме між Наталією Сумською та Анатолієм Хостікоєвим почалися романтичні стосунки, наразі невідомо. Точніше, ця інфомрація невідома і по сьогодшній день. Свої стосунки вони приховали. У 1996 році Наталя народила від Анатолія сина, якого назвали В’ячеслав. З того часу про їх стосунки стало відомо абсолютно всім. У Наталії Сумської від першого шлюбу також є дитина – Дарина Мамай. Таким Анатолій Хостікоєв став єдиним коханим чоловік Наталії Сумьскої на все її життя.

Нині Анатолій Хостікоєв відомий тим, що є українським актором театру і кіно, переможець конкурсу загальнонаціональної премії “Людина Року 2001” та “Людина Року 2003”, а саме у номінації “Актор Року”. Відому компанію “Бенюк і Хостікоєв” він заснував у 1999 році. З 2006 по 2011 рік навіть спробував себе в політиці і був депутатом Київської міської ради (безпартійний).

Крім цього, влітку 2018 року Анатолій Хостікоєв приєднався до проєкту телевізійної служби новин (ТСН), що проводився на підтримку українського режисера Олега Сенцова (був затриманий у сусідній не дружній державі). Загалом у Анатолія Хостікоєва дуже багато саме театральних робіт.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.