Обійми, солодкі поцілунки і розмови: Сергій Притула показав жінку, з якою хоче одружитися після перемоги

Відомий шоумен Сергій Притула по "вуха" закоханий у жінку з якою прожив у шлюбі вже 9 років. Їхні обійми та поцілунки з роками стали лише міцнішими та теплішими.

Політичний, громадський діяч, а також шоумен і телеведучий, який зміг отримати один із найбільших гонорарів на українському телебаченні, Сергій Притула, зізнався в коханні своїй дружині. Він зробив це через 9 років шлюбу, саме на дев’яту річницю існування їхнього подружнього життя. Теплі слова привітання і зізнання в коханні, Сергій Притула опублікував на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Шоумен зазначив, що у шлюбі найважливіше це ділити навпіл біль. І це не менш важливо, аніж ділитися радістю один із одним. У першу чергу, він вдячний своїй дружині, Катерині Сопельник, за те, що якби в житті їм не було складно, її долоні завжди “тактильно” чи незримо перебувають на його скронях. Ментальний стан здоров’я Сергія Притули тримається саме завдяки його дружині й дітям.

 

Неабияк телеведучий вдячний Катерині за чуйних та люблячих діточок. Щодо особистих відносин з дружиною він повідомив, що час дійсно впливає на романтичні стосунки. Але, з роками, їх обійми стали лише міцнішими, поцілунки солодшими, розмови тривалішими. Особливо, після довгих розлук.

За словами Сергія Притули, дев’ять років шлюбу є хорошим періодом часу, щоб озирнутися назад і подякувати одне одному за прожиті роки. Роки, які не є марними. Роки, які вони витратили один на одного, на спільне життя, а не життя окреме. Особливо, подякувати за все це Богу!

“Вірю, що після Перемоги, ти дотримаєш обіцянки і вийдеш за мене ще раз”, – звернувся до своєї дружини Катерини Сопельник, ведучий Сергія Притула.

Крім цього, він додав, що кохає свою дружину до “щему” в своєму серці і тамуючих подихів. І він дуже вдячний їй за ці дев’ять років спільного життя.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.