Кому пощастило менше? 47-річна Камалія після розлучення з 69-річним Захуром розповіла про поділ майна

Найбагатша співачка України Ккмалія вперше розповіла, як вони з колишнім чоловіком Мохаммадом Захуром вирішили поділити їхнє майно. Артистка не залишилася ні з чим.

Рік тому публіка дізналася, що одна з найміцніших пар українського шоу-бізнесу, Камалія та Мохаммад Захур розлучаються. Подружжя не розповідали жодних деталей їхнього розставання, як і не розсекретили, як саме його організувала. Все ж таки мільярдер з’їхав та оселився в Європі, а співачка залишилася в Україні. При цьому у бізнесмена є нерухомість в Києві та бізнес.

Камалія розповіла, як вони з Захуром поділили їхнє майно

Чоловік Камалії мільярдер Мохаммад Захур зробив гучну заяву
Камалія розповіла, як вони з Захуром поділили їхнє майно

Виконавиця припинила публікувати на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадри з їхнього палацу, що наштовхнуло на думку про поділ майна. Однак, виконавиця нещодавно давала ексклюзивний коментар на цей рахунок і зізналася, що вони його просто не ділили. Так, виявляється пара розлучилася не через РАЦС, а по шаріату.

Відповідно майно їм ділити не довелося. Але й мільярдер, маючи можливість забрати все, цього робити не став. Фактично, пара залишається сім’єю. Артистка зізналася, що вони продовжують проводити разом час, їздити на відпочинок, святкувати разом, і все заради спільних дочок, які навіть не знають про те, що їхні батьки не разом.

Кармалія продовжує жити в палаці. Коли мільярдер приїжджає до України, то зупиняється у колишньої дружини. Так само співачка має дах над головою у Великобританії, адже гостює у бізнесмена.

Нагадуємо, в останньому інтерв’ю артистка розповіла, що розлучення спричинив конфлікт у їхній сім’ї: вона не могла поладнати з падчеркою, яка в свою чергу вже давно ображалася на мачуху. Погані взаємини між жінками склалися ще на початку. Співачка і в ранніх інтерв’ю говорила про погані стосунки з Танею, хоча на той момент не було відомо, що в них дуже маленька різниця у віці.

Таня ніколи публічно не коментувала свої стосунки з зірковою мачухою. Дочка мільярдера завжди залишалася в тіні.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.