Проводить час, як незаміжня жінка: “Холостячка” Злата Огнєвіч показала, як “коротає” відключення світла

Співачка і знаменита "Холостячка" Злата Огнєвіч знає, як справитися з відключенням електроенергії максимально весело, комфортно і розслаблено.

Відключення електроенергії по всій країні торкнулися не лише простих українців, а й зірок шоу-бізнесу. Без світла “сидять” відомий суддя “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, зіркова “Холостячка” Ксенія Мішина і ще одна, друга “Холостячка” нашої країни, Злата Огнєвіч, Остання знайшла дуже цікавий спосіб, як скоротати час, поки відсутнє світло і як особливо не нервуватися через це. Свій надійний метод вона зняла на відео і опублікувала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Співачка Злата Огнєвіч показала, що єдиний спосіб справитися взагалі з цим усім — це вживати щось міцне. До того ж, робити це по різних рівнях. Вона навіть розробила схему цих рівнів і ступенів споживання. Наприклад, якщо електроенергії немає лише протягом двох годин, то це можна пережити, і щось міцне лише “пригубити”. Якщо сидіти без світла від чотирьох і до 6 годин, то це так, десь на 50 грам потягне.

Злата Огнєвіч показала, що допомагає їй пережити "відключки" світла
Злата Огнєвіч показала, що допомагає їй пережити відключки світла

Усі 100 грам можна спокійно вжити під час відключення електроенергії розрізом до 10 годин часу. А заповнена доверху склянка підійде для тих, хто без світла пробуде від 10 годин і більше. При аварійному відключенні дозволяється взагалі все. Не лише до верху, а й через верх, а можливо і не один через верх.

Звичайно, що Злата Огнєвіч оприлюднила таке відео у своїй stories жартома, щоб розрядити і без того не веселу обстановку. Хоча інколи, всім нам потрібно розслаблятися, але розумно, якісно і в міру. І дуже добре, коли вдома, щоб ніде і ніяким чином не потрапляти в якісь пригоди. Ще краще, коли щось своє “домашнє” із власного вирощеного винограду. У будь-якому разі робити щось, щоб мати “розрядку” і не доводити свою нервову систему до крайнощів.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.