Йому 39, а їй 24: третя дружина Володимира Остапчука розповіла, чи відчуває різницю у віці між ними

Вагітна Катерина Остапчук, яка є дружиною шоумена Володимира Остапчука, чітко пояснила у чому помітно їх різницю у віці. Це впливає навіть на різні смаки в їжі.

Третя дружина відомого українського телеведучого, актора та стендап-коміка Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, розповіла про різницю у віці в їх стосунках. Насамперед, чи відчувається ця сама різниця у їх стосунках. Вона відповіла, що так, відчувається. Оскільки з самого ранку вона їсть Несквік, а 39-річний Володимир Остапчук насолоджується солодким м’яким сиром із чорницею. Про все це Катерина Остапчук розповіла в сьогоднішній stories в соцмережі Instagram.

Загалом на це питання Катя Полтавська відповіла не серйозно і просто віджартувалася. Тому, як воно є насправді, нині невідомо. Можливо розкажуть пізніше. У чому дружина шоумена була серйозною, так це у повідомленнях щодо їх підходів до сніданків. Насамперед, раніше Катя мріяла, що коли вони з Володимиром переїдуть жити в приватний будинок (будувався в попередньому шлюбі Остапчука), то влітку вона зможе снідати на подвір’ї. Та не все склалося так, як гадалося.

Дружина Володимира Остапчука розповіла, як різниця у віці впливає на стосунки
Дружина Володимира Остапчука розповіла, як різниця у віці впливає на стосунки

Насамперед у Каті виходить лише одне: за все літо вона по снідала на терасі будинку лише два рази. А чай зробила взагалі суто для вайбу. Бо зазвичай виходить так, що Катерина Остапчук його просто не п’є. У неї чай стає холодним і ще пів дня стоїть в чашці на столі.

Дивно, чому в сім’ї Остапчуків так нині не складається з тим, аби снідати на терасі. Адже у них для цього є все: побудований будинок, тераса, гарне дерев’яне покриття цієї тераси, садові дивані і столи. А що точно добре заходить нині вагітній дружині Остапчука, так це компот із льодом у великому бокалі. З цим, не як із чаєм, його вона допиває повністю.

Крім цього, майбутня мама поділилася, що сьогодні зранку її дуже сильно потягнуло на солодке. Уже з 08:00 вона з’їдала всю солодку їжу, яку тільки бачила перед собою. І жартома запитала у підписників: “Хто саме з них її зурочив?”.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.