+2 кг і дуже суха шкіра: Ольга Мартиновська з МастерШеф екстрено готується до нових зйомок та повертає красу

Суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська привезла з відпустки не лише приємні враження та красиву засмагу, а й зайві кілограми та проблеми зі шкірою.

Вже незабаром розпочнеться новий телевізійний сезон, у якому на глядачів чекають свіжі випуски кулінарного шоу “МастерШеф”. Його ведучі вже повернулися з відпусток і готуються до зйомок, але не так гладко.

Так, суддя проєкту Ольга Мартиновська, яка днями повернулася додому з Іспанії, зізналася, що під час відпустки набрала 2 кг і під впливом сонця її шкіра стала дуже пересушеною. Зірка не розгубилася і знає, що робити. Мартинівська, яка завжди дуже трепетно ​​стежить за шкірою обличчя, збирається вирушити до свого коханого косметолога та зробити деякі процедури.

 

Ольга Мартиновська розповіла, як наводить красу після відпустки

“Може це не хамон і різні іспанські смакоти, а вода і лімфа, яку треба поганяти … Два тижні масажу + косметолог, щоб оновити обличчя після спекотного сонця і можна повертатися до зйомок”, – написала Ольга під знімком, де позувала перед дзеркалом у розстебнутих джинсах.

Ольга Мартиновська розповіла, як наводить красу після відпустки
Ольга Мартиновська розповіла, як наводить красу після відпустки

Зазначимо, що Ольга Мартиновська не належить до тієї категорії зірок, які розповідають про свою “чарівну генетику”, а чесно зізнається, що її зовнішність справа рук пластичного хірурга та старанної роботи косметологів. Нещодавно зірка “МастерШеф” розповіла, що стала регулярно відвідувати фахівців у 32 роки, хоча вже сьогодні вважає, що потрібно було зайнятися своїм зовнішнім виглядом раніше.

Мартиновська з МастерШеф зізналася, чи робила пластичні операції
Мартиновська з МастерШеф зізналася, чи робила пластичні операції

Сьогодні Мартиновська регулярно підколює філери, а рік тому, за порадою подруги, зробила свою першу пластику. В одній із чеських клінік кулінарці провели блефаропластику повік, за яку вона заплатила 1250 євро. Окрім косметологів, Мартиновська ретельно стежить за зубами та регулярно проводить огляд у стоматолога. А що робити, коли ти справжня зірка!

Схожі статті

Коні, жарти і море сміху: Камалія показала, що робила на заході для української еліти – прохід не для всіх

Камалія займається кінним спортом і навіть приймає участь у чемпіонатах. Зірка розповіла, яких результатів досягла вона та її кінь на крутих змаганнях в "Parade Allure".

Компанія, яка складається всього з однієї людини: Ольга Фреймут розповіла, чому навчає людей за кордоном

"Ревізорку" Ольгу Фреймут закордоном вразив один бізнесмен. Він зробив те, про що зірка навіть подумати не могла. І саме це вона назвала успіхом.

Він їй “сердечко”, вона йому – “вишеньки”: з ким із відомих шеф-кухарів у Злати Огнєвіч “роман” по переписці

Співачка Злата Огнєвіч та відомий суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Володимир Ярославський регулярно обмінюються люб'язностями у соціальних мережах. Щоб це означало?

47-річна випускниця: Лідія Таран показала, якою зустріла день народження у Франції — вродлива і не тільки

Лідія Таран показала, як виглядає у свій 47-й день народження. Телеведуча тільки-но завершила навчання у Сорбонні та стала випускницею. Яка вона зараз?

Мереживні колготки, купальник і шуба під баранчика: молода дружина Віктора Павліка причепурилася на осінь

Після того, як молода дружина Віктора Павлика переробила собі носа, її вже не зупинити! Катя Репяхова нарешті знайшла свій неповторний стиль. Як відреагує чоловік?

Лілія Ребрик вразила новим стилем – нетипова багатодітна матуся, яка все встигає сама, але є один нюанс

Ведуча Лілія Ребрик не типова багатодітна мама, яка не тільки справляється з дітьми, а й встигає приділити час собі . Як у неї все це виходить?