Софія Ротару вже двічі могла видати 23-річну онучку заміж за мільйонерів: третій – мільярдер (ФОТО)

23-річна онучка Софії Ротару, яка вже кілька років живе за кордоном, завидна наречена і зустрічається лише із багатими чоловіками. У її списку самі мільйонери, а тепер з'явився мільярдер.

На відміну від знаменитої бабусі Софії Ротару, яка вийшла заміж за простого музиканта, у списку наречених 23-річної онуки Народної артистки України 23-річної Соні Євдокименко числяться лише мільйонери. Завидна наречена, яка мешкає в елітній квартирі в Нью-Йорку (США), відпочиває лише на дорогих курортах світу і має чудову європейську освіту вже встигла зустрітися з італійцем Марко, а також з айтішником-мільйонером з України Денисом Жадановим.

Соня Євдокименко зі своїми екс-коханими - Марко та Денисом
Соня Євдокименко зі своїми екс-коханими – Марко та Денисом

Чоловік, який був старший за свою обраницю на 13 років входив навіть до списку Forbes “30 до 30”, як один із найуспішніших молодих IT-підприємців Європи. Роман Соні та Дениса тривав два роки і подейкували, що незабаром мало відбутися їхнє весілля. Однак у 2013 році стало відомо про їхнє розставання, а вже через кілька місяців онука Софії Ротару представила аудиторії свого наступного залицяльника – спадкоємця однієї з найбагатших сімей Америки 27-річного Макса Лернера.

Онука Софії Ротару
Онука Софії Ротару

Вже пізніше з’ясували, що дід нареченого 23-річної Соні Євдокименко – відомий у США меценат та бізнесмен, який у 80-х роках заснував компанію MBNA Corporation. На сьогоднішній день статки родини, за даними Forbes, оцінюють 1,2 мільярда доларів США.

Перші спільні фото внучка Ротару оприлюднила влітку 2024 року, потім вона зворушливо привітала коханого з днем ​​народження з позначкою “коханий”. Чим закінчиться цей роман, поки не зрозуміло. Соня намагається не виносити свої стосунки на публіку, але й не приховує їх.

Онука Софії Ротару у вишиванці засвітилася із коханим-мільярдером
Онука Софії Ротару у вишиванці засвітилася із коханим-мільярдером

 

Що відомо про нового обранця внучки Софії Ротару Макса Лернера

Спадкоємець однієї з найбагатших сімей США закінчив один із найкращих Університетів Америки та має диплом за спеціальністю “Міжнародне право”. У студентські роки молодик захоплювався футболом, а після закінчення університету переїхав до Нью-Йорка. Там уже кілька років живе Соня Євдокименко.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.