Леся Нікітюк хотіла здивувати кулінарними талантами, але щось пішло не так: у всьому винний інтернет (ФОТО)

Популярна телеведуча Леся Нікітюк знайшла в інтернеті цікавий рецепт запіканки. Зірка хотіла похизуватися тією смакотою, яка в неї буде. Але щось пішло не так...

Популярна українська телеведуча, акторка та блогерка Леся Нікітюк підняла настрій усім господиням. Вона приготувала дуже гарну, пишну та красиву запіканку та показала її в своїй stories у соцмережі Instagram. На вигляд запіканка вийшла дуже гарною, трохи навіть схожою на пиріг. А коли Леся Нікітюк повідомила, що це точно запіканка, то одразу згадався “смак із дитинства” і та запіканка, яку готували в дитячих державних садочках.

Утім почуття радості тривало не довго. До тих пір, поки телеведуча не розрізала свій новоспечений “пиріг”. Усе, що вона спекла, просто взяло і розпалося. Після того, як запіканку розрізали, вона вся розсипалася. Жоден шматочок не тримався цілим. У цей момент блогерка сказала, що це поганий рецепт із інтернету, який не виправдав отриманого результату. Леся Нікітюк сказала трішки грубо і слово використала не гарне, але передавати його дослівно редакція не буде.

Леся Нікітюк розповіла, як приготувала невдалу запіканку
Леся Нікітюк розповіла, як приготувала невдалу запіканку

Якщо збільшити фото запіканки, то можна побачити, що це дійсно ніяка не запіканка. У всякому разі не та, до якої всі звикли. І точно не схожа на ту сирну запіканку, яку готують у пекарнях чи в дитячих садочках. “Пиріг” Лесі Нікітюк більше схожий на добре підсмажений товстий омлет. Здається, що там є перебільшення з додаванням курячих яєць. Та і видніються шматочки фруктів. Одним словом, телеведуча і сама поставила смішний смайлик на фото цієї “запіканки”, бо розуміє, що це все нісенітниця, але з ким не буває.

Важко нині акторці і з її песиком. Після поїздки до рідного Хмельницького домашній улюбленець зірки просто перестав їсти. Зірка вже готова до того, що її пес не їстиме у найближчі два-три дні. А годує вона його виключно спеціальним кормом для собак.

“Відчуваю, що в Хмельницькому давали не тільки корм”, – зазначила Леся Нікітюк.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.