Марина Боржемська після скандалу з Узелковим виїхала з України, і не одна: все далі і далі від колишнього

Марина Боржемська після чергової історії з колишнім чоловіком В'ячеславом Узелковим виїхала з України за кордон, і не одна. Тренерка кардинально змінює своє життя.

Марина Боржемська завжди робила все можливе для того, аби уникнути гучних скандалів. Однак, їй це не вдавалося, зважаючи, що інша сторона постійно провокувала обговорення в мережі на рахунок їхнього розлучення та спілкування з дітьми. Зокрема, В’ячеслав Узелков публічно звинувачував колишню дружину у тому, що вона налаштовує спадкоємців проти нього.

Мовляв, син і дочка не хочуть з ним спілкуватися через екс-дружину. Але час минав і дещо кардинально змінилося: старший син пари підріс. Роберт Узелков вперше розповів, що сам не хотів підтримувати звʼязок з татом, через їхнє минуле. Але навіть це не стало причиною миру в родині.

Марина Боржемська виїхала за кордон та поділилася свіжими кадрами

Марина Боржемська розповіла про 10 способів схуднення на 5 кг за день
Марина Боржемська виїхала за кордон та поділилася свіжими кадрами

Тим часом Марина публічно подякувала своєму сину за те, що він підтримав її та розповів українцям, як насправді все відбувалося, і яку роль вона відіграла у цій історії. Схоже на те, що життя тренерки кардинально змінюється, і вона відкриває для себе новий світ.

Зокрема, нещодавно Марина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram нові кадри, які були зроблені за кордоном.

На знімках зірка постала разом з матір’ю, а позаду можна побачити тропічні дерева та міські пейзажі. Поки що Марина не розсекречує своє місцезнаходження, хоча вже запропонувала публіці вгадати, в яку країну вона поїхала.

Марина Боржемська виїхала за кордон та поділилася свіжими кадрами. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також у подорожі засвітилася і маленька дочка тренерки. Сина на кадрах помітно не було, але можливо він вирішив не фотографуватися.

Нагадуємо, що не так давно Марина давала ексклюзивне інтерв’ю, в якому зізналася, що В’ячеслав не дзвонить дітям, не платить аліменти і насправді не проявляє бажання брати участь у їхньому житті.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.