Одна народила, друга – вже в пологовому, третя – зробила аборт: скандали Мурата Налчаджиоглу та його жінок

Мало хто може "похвалитися" таким насиченим та бурхливим особистим життям, як колишній чоловік Ані Лорак – турецький підприємець Мурат Налчаджіоглу, який багато років живе в Україні.

Коли співачка Ані Лорак привезла в Україну свого коханого – менеджера елітного турецького готелю Мурата Налчаджиоглу, то навіть не могла собі уявити, яким насиченим і бурхливим буде його особисте життя, в якому їй відведено лише 10 років. Саме стільки продовжився їхній шлюб. За цей час Кароліна встигла народити коханому дочку та пережити кілька гучних скандалів, пов’язаних із зрадами Мурата. Останньою краплею стала історія з українською моделлю, з якою його підловили в одному із нічних клубів Києва. Після цього Лорак подала на розлучення.

Скандали Мурата Налчаджиоглу та його жінок
Скандали Мурата Налчаджиоглу та його жінок

Незабаром у Мурата з’явилася нова жінка – мила і скромна візажистка Лілія Реус, яка дуже трепетно ​​ставилася не лише до коханого, а й до його дочки від Ані Лорак – Софії. Якоїсь миті в мережі навіть подейкували, що Ліля стала для дівчинки другою мамою. Все було чудово. Влітку 2023 року пара зіграла гарне весілля, проте невдовзі з’явилися новини про їхнє розставання.

Дружина Мурата Налчаджиоглу показала їхній розкішний будинок

Вже пізніше стало відомо, що через 4 місяці після офіційного розпису Лілія з’їхала з квартири, а в лютому 2024 року вже було оформлене офіційне розлучення. Що спричинило причину, досі не ясно. Після розлучення з Муратом, Реус видихнула і зажила колишнім життям зі своєю дочкою від першого шлюбу. А нещодавно Лілія засвітилася у пологовому будинку. Щоправда, лише для того, щоб привітати близького родича з народженням дитини.

У сім'ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина
У сім’ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина
У сім'ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина
У сім’ї екс-дружини Мурата Налчаджиоглу народилася дитина

Наступною пасією Налчаджиоглу стала блогерка та модель Анастасія Фоксі. Їхній роман закрутився в той час, коли ще Мурат був одружений на Лілії Реус. Це були найшвидші та найдраматичніші його стосунки. За кілька місяців пара встигла з’їхатися, двічі розлучитися, сотні разів освідчитися один одному в коханні, побратися і знову розлучитися.

Скандали Мурата Налчаджиоглу та його жінок
Скандали Мурата Налчаджиоглу та його жінок

Все це відбувалося на очах здивованих користувачів Мережі. На завершення роману Анастасія Фоксі написала пост, у якому повідомила, що зробила аборт від Налчаджіоглу. На цьому була поставлена ​​жирна точка, хоча не факт.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.