У довгій лимонній сукні і кофтинці з китицями: Юлія Саніна показала, як виглядати стильно і по-діловому

Блогерка та фронтвумен гурту "The Hardkiss" Юлія Саніна показала чудову кофтинку та спідницю в якій можна і до дитини в школу піти. Образ виглядає дуже елегантно, але при цьому є досить комфортним.

Українська співачка, авторка пісень, блогерка та фронтвумен українського гурту “The Hardkiss” Юлія Саніна показала образ у якому можна піти в школу до дитини на 1 вересня. Це дуже круто, елегантно, стильно, але при цьому дуже зручно і комфортно. Світлини у своєму новому одязі Юлія Саніна опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Найперше — це дивовижна кофтинка, низ якої зроблений із довгих китиць, а верх без бретельок і рукавів. Плечі повністю відкриті, а ось верхня частина тіла дуже гарно підкреслена самою кофтинкою-блузою. Колір білий, але досить насичений. Тканина схожа на атласну. Загалом така сорочка без рукавів виглядає дуже по-ділову, але в ній буде зручно в тому ж офісі, або на святі 1 вересня у дитини в школі.

До цього Юлія Саніна додала дуже довгу спідницю лимонного кольору та прямого крою. Спідниця така довга, що повністю прикриває взуття зірки і навіть злегка “лежить” на підлозі. Кому прямо таке не до смаку, то спідницю доведеться вкорочувати. Колір спідниці просто неймовірний, а разом із атласною кофтинкою виглядає ідеально.

До свого образу Юлія Саніна додала й золоті прикраси. Це кольє з чистого золота та підвісками у формі зірок, а ще золоті каблучки та сережки. Даний пост співачки дуже сильно сподобався її фанатам. У коментарях їй написали, що сама дорогоцінна прикраса в цьому житті це сама Юлія Саніна, а не те, що на ній.

“Неймовірно красива жінка. Ви прикрашаєте собою ці прикраси, а не вони Вас”, – написала співачці одна з її прихильниць.

Крім цього, чимало читачів відмітили, що Юлія Саніна завжди має стильні та гарні образи, а не лише саме цей. А прикраси, які вона носить, не є простими. Кожна з них несе свій сенс і задум. Прикраси Юлії Саніної відображають її внутрішнє я.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.