Пальто, плащ та кеди: Даша Астаф’єва та Віра Брежнєва показали, що модно носити цієї осені – тренди 2024

Якщо ви хочете навчитися красиво одягатися, бути в курсі поточних модних тенденцій, а також дізнатися, що обов'язково має бути в гардеробі цієї осені, загляньте на сторінку Астаф'євої та Брежнєвої.

В українському шоу-бізнесі є чимало гарних і успішних жінок, які мають чудовий смак і почуття стилю, а також вміють поєднувати у своєму гардеробі сучасні тенденції з класикою, яка роками не виходить із моди. Особливо яскраво виділяються серед модниць України дві неймовірно харизматичні жінки – модель та співачка Даша Астаф’єва та її колега Віра Брежнєва. Саме їх сьогодні найчастіше запрошують зніматись у своїх фотосесіях різні українські бренди.

Так, напередодні 42-річна Віра Брежнєва оприлюднила відео з бекстейджа зйомки, на якому вона продемонструвала розкішну вечірню сукню в паєтках і головний тренд цієї осені – легке біле об’ємне пальто максі довжини. Нагадаємо, що верхній одяг у світлих відтінках займає цього сезону верхні рядки серед найгарячіших трендів.

Модель і співачка Даша Астаф’єва на своїй сторінці в Інстаграм оприлюднила серію фотографій, де продемонструвала кілька комплектів одягу в жовто-блакитному кольорі. Тут можна побачити коротку спідницю з футболкою, легку куртку, поло, об’ємний жакет, мереживну блузку та повсякденний костюм, доповнений кедами. Але найбільше увагу привернув вільний плащ оливкового кольору, який так само, як і біле пальто Віри Брежнєвої, знаходиться в головних фаворитах цієї осені.

Зазначимо, що грамотно зібраний сезонний гардероб дозволяє жінці не лише не захаращувати шафи непотрібними речами, а й заощадити гроші. Стилісти створили список базових речей, які мають обов’язково бути у модниці у 2024 році – класичні сині джинси, біла сорочка, чорна сукня, тренч та пальто. Також можна доповнити гардероб жакетом, курткою та сірими штанами, парочкою легких светрів, стильними головними уборами та аксесуарами – сумками, окулярами, прикрасами та хустками.

Схожі статті

Геолокація — не Україна: де зараз Олексій Потапенко, Владислав Яма, Олег Анатолійович Винник і Дмитро Ступка

Багато простих українців та зірок сьогодні активно допомагають Україні. Але знайшлися й ті знаменитості, серед яких Потап та Яма, які замість подавання прикладу вирішили просто втекти до інших країн.

Подзвонила сказати, що Полякова — королева: 45-річна Маша Єфросиніна показала, як спілкується з подругою

Як ви називаєте свою подругу під час спілкування? Ймовірно, жоден з варіантів не зрівняється з тим, який використовує Маша Єфросиніна: телеведуча називає Олю Полякову не інакше як королевою.

10 найкращих виходів українських зірок на червоному хіднику: Кароль, Джамала, Ребрик – Fashion-огляд

Щоб справити на публіку та своїх колег незабутнє враження багато знаменитостей, збираючись на червоний хідник, надягають усе найкраще.

10-річна донька Володимира Кличка їздить до школи на човні: як живе дитина відомого боксера та американки

Сьогодні Володимир Кличко зі своєю 10-річною донькою Кайєю-Євдокією проживає у Європі. Там дівчинка також навчається. Але ходити в школу донька ексбоксера не хоче. Причому по дуже цікавій причині.

Стрижки за знаком Зодіаку: “перукарський гороскоп” – яка зачіска пасує вам за гороскопом (ФОТО)

Для кожного знаку Зодіаку є свій варіант зачіски та стрижки. Їх підбирають відповідно до характеру та темпераменту тих, або інших людей. Скільки знаків, стільки й варіантів стрижок.

Ідеальне тіло, як в Ектора та Єфросиніної: 5 порад, які допоможуть схуднути та не набрати вагу знову

Ніяк не можете досягнути ваги своєї мрії, хоча спробували всі дієти та варіанти активності? На цей випадок у Маші Єфросиніної та Ектора Хіменеса-Браво є кілька корисних порад.