Сплять в різних кімнатах: Руслана розкрила правду про стосунки зі своїм чоловіком – “Він втомився від мене”

Українська легендарна співачка Руслана розповіла пресі неймовірні подробиці свого сімейного життя. Справа стосується спільного проживання та сну.

Легендарна і дуже “давня” українська співачка, піаністка, диригентка, громадська діячка та колишня народна депутатка Руслана Лижичко не спить в одній спальні і в одному ліжку зі своїм рідним чоловіком Олександром Ксенофонтовим. Про це вона особисто повідомила пресі, а саме журналістам програми “ЖВЛ” (Життя відомих людей), яка виходить на телеканалі “1+1”.

За її словами, Руслана Лижичко — індивідуалістка, а тому вона не любить спати з кимось разом у одному ліжку. До того ж, вона полюбляє вночі вставати по кілька разів і пити чай із медом. Тому дуже легко заважає оточуючим. Співачка навіть зазначила, що Олександр Ксенофонтов уже втомився від неї.

Більше того, співачка зізналася, що вдома вони живуть навіть в різних спальних кімнатах. Після такої заяви журналістам одразу ж стало цікаво, а як же інтимне життя подружжя, виходить, що його просто немає. На все це Руслана відповіла що є, але точно не вдома. Що саме вдома уже все не те і не так. Для цієї справи вони разом із чоловіком кудись їдуть. Найчастіше у Карпати.

Руслана Лижичко вийшла заміж за Олександра Ксенофонтова 28 грудня 1995 року. Так, у шлюбі разом вони вже прожили 29 років! Це дуже тривалий і визначальний термін! Разом із чоловіком Руслана Лижичко володіє львівським ТзОВ “ТРК “Говерла”, а саме частками 46% / 53%.

Сам же Олександр Ксенофонтов є рок-музикантом і музичним продюсером. А ще співавтором музики та текстів пісень своєї дружини. Його визнали заслуженим діячем мистецтв України і він отримав нагороду за перемогу Руслани на “Євробаченні”. Ще він є директором і власником львівського агентства “Люксен” та директором телерадіокомпанії “Інтерзахід”. Але в цих компаніях він панує вже без своєї дружини.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.