Наталія Сумська розповіла про розлучення з чоловіком і назвала причину: їх об’єднувала лише спільна дитина

Наталія Сумська розповіла про важливе рішення у своєму житті, завдяки якому їй вдалося відпустити чоловіка, що став батьком її дитини. Що сталося в сім'ї?

Зараз Наталія Сумська успішна акторка та щаслива дружина. Більше 30 років тому доля звела її з колегою Анатолієм Хостікоєвом, який був надзвичайно популярний на той момент як у театрі, так і серед жінок. Полонити серце цього красеня мріяли як глядачка, так і його коліжанки.

Але вдалося це ледь не найвродливішим представницям даної професії. Наталія Сумська завжди славилася своєю вродою, талантом, елегантністю та відомим походженням, адже була спадкоємицею акторської династії. Можна сказати, що у подальшому тандемі з Анатолієм Хостікоєвом їм ще й вдалося підвищити свою популярність.

Але мало хто знає, що до появи цього мачо у її житті, був інший, який її кохав не менш сильно.

Наталія Сумська розповіла, як розлучилася з Ігорем Мамаєм

Мова йде про пана Ігоря Мамая, оператора, від якого акторка свого часу народила первістка. Але як би сильно почуття не захоплювали чоловіка, втримати свою кохану йому не вдалося. Наталія В’ячеславівна згадувала, що її чоловік чекав, коли його запросять на роботу, не проявляв амбіцій, і його дитина пішла в нього.

Наталія Сумська розповіла про своє розлучення 

Зірки були молодими, і не змогли проконтролювати свої стосунки належним чином, що в результаті призвело до розставання. Тим не менш навіть після розлучення Ігор Мамай зізнався, що Наталія була його найбільшим коханням, про втрату якого він сильно шкодує.

Але так само зірка зізнався, що колишня дружина ніколи не бачила його таким, який він був.

“А щодо розлучення… Більше 30 років я спостерігав роботу актора через вічко кінокамери. І лише нещодавно, вийшовши на сцену у гучній сімейній виставі Анатолія Хостікоєва, де зайнятий весь клан Сумських разом з їхніми дітьми, колишніми та нинішніми чоловіками, дружинами, невістками, зятями, зрозумів: актор – не професія. Ці люди від народження живуть у своєму ілюзорному світі. Для них не існує межі між сценою та реальністю. Наталка не любила мене такого, яким я був насправді. Зважаючи на все, вона мене просто придумала і якийсь час свято вірила в написану казку. При цьому все життя по-справжньому любила іншу людину. З ним і зараз мешкає”

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” Ольга Мартиновська наїлася м’яса кита: зірка СТБ розповіла, чи смачно це взагалі

Ольга Мартиновська вдосталь наїлася смачного м'яса кита, а ще спробувала скуштувати квашену акулу. Від другої страви вона отримала дуже цікаві враження про які поділилася зі своїми фанами.

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.