Більше не східні принцеси: Камалія показала, як змінилися її доньки від Захура після від’їзду з України

Раніше Камалія вбирала своїх дочок виключно у сукні принцес, а тепер дівчатка вибирають вбрання самі. Як змінився стиль спадкоємиці пакистанського мільярдера Захура?

Коли маленькі дочки Камалії Арабелла та Мірабелла жили разом із мамою та татом – британським мільярдером пакистанського походження Мохаммадом Захуром у своєму “палаці” неподалік Києва, то артистка постійно вбирала їх, як принцес. Однак дівчатка виросли, переїхали до Великобританії та кардинально змінили свій стиль. Тепер замість мереживних суконь, потерті джинси та майки, а замість накручених буклей розпатлане волосся та трендове фарбування.

Камалія та її доньки вразили образами з серіалу Бріджертони
Камалія та її доньки вразили образами з серіалу Бріджертони

Так, напередодні найбагатша співачка України, яка рік тому розлучилася зі своїм чоловіком мільярдером, оприлюднила цікаве відео, де показала, як разом із дочками, що подорослішали, ходила на концерт найпопулярнішого південнокорейського бой-бенду “Stray Kids Stray Kids”. Примітно, що 69-річний Мохаммад Захур також був із ними в компанії.

На перших кадрах Камалія показала, як із дівчатами, які були у модних широких джинсах, майках та сумках через плече, прямує до фан-зони концертного майданчика в Гайд-Парку, розташованому в самому центрі Лондона. Навколо панувала неймовірна атмосфера. В очікуванні виступу кумирів, дочки Камалії та Захура Мірабелла та Арабелла не приховували емоцій.

“Це було щось неймовірне! Ми танцювали, співали та сміялися до сліз, а дівчатка досі не можуть перестати говорити про цей вечір”,- поділилася своїми першими враженнями Камалія.

Сама артистка теж насолоджувалася тим, що відбувається. Якоїсь миті вона навіть схопила одну з дочок і підняла вгору, щоб дівчинка добре розглянула все, що відбувалося на сцені.

“Якщо ваші діти, як і мої, обожнюють Stray Kids, то знаєте, про що я говорю – ця музика створює настрій на всі 100%!”, – написала Камалія.

Я що ви скажете з цього приводу?

Схожі статті

Слава Камінська показала себе у водах джунглів: серед щільної рослинності зірка плавала екзотичною водоймою

Слава Камінська, яка вже тривалий час живе на екзотичному острові показала, де і саме вона купається та проводить свій час. Усе виглядає так, ніби в американських фільмах.

Який вигляд має чоловік, який підкорив серце і одягнув обручку Аліні Гросу: у Голлівуді краще не знайшлося

Фанати атакують Аліну Гросу питаннями про її загадкового чоловіка. Багато хто навіть припустив, що його не існує. То хто ж цей чоловік, який підкорив серце артистки? Випливли несподівані деталі.

Маша Єфросиніна показала неймовірно струнку фігуру: а чоловік любить, коли на її “бочках” +5 зайвих кг

Маша Єфросиніна показала всім свою тонку талію і гарну фігуру. Зірка зробила фотосессію в новому образі і вразила всіх своєю впевніністю в собі.

Куди подівся чубок? Даша Астаф’єва кардинально змінила зачіску – підкреслила свою жіночність та стиль

Співачка та блогерка Даша Астаф'єва, яка нещодавно змінила зачіску, з'явилася в новому образі і вже без стильного чубчика. Як виглядає зараз найнепередбачуваніша зірка українського шоубізу?

Сергій Притула відгуляв гучний вечір: там засвітився “футбольний” президент Андрій Шевченко і багато жінок

Бізнесмени, спортсмени та політики. Всі вони прийшли на день народження всього лише до однієї жінки — тенісистки Еліни Світоліни. У неї на святі були присутні найвідоміші люди України.

Хто з них більше схожий на Барбі: мама Дана Балана точнісінько повторила стиль Тіни Кароль – через 18 років

Мама Дана Балана та Тіна Кароль, як вважають шанувальники, дуже схожі зовні та одягаються в одному стилі. Щоправда, українська співачка носила такі сукні майже 20 років тому.