Став схожим на Санта-Клауса: репер Потап відростив собі білу бороду і подався до спекотної Барселони

Співак Потап відростив білосніжну бороду і став схожим на дідуся і навіть на Санта Клауса. Але при цьому в такому стилі він розгулював спекотною Іспанією.

Співак і продюсер Потап, який виїхав із України, роз’їжджає світом. До того, як він подався у Німеччину, де зустрівся з місцевим гуртом Boney M., він перебував у жаркій Барселоні. Звідти співак опублікував фото на яких він має білу бороду і загалом, він сам став дуже схожим на Санта-Клауса. І з такою бородою, з якою явно жарко, він ще був у Іспанії, чим, напевно, дивував усіх навколо. Свої світлини зірка, як завжди, виставляє на своїй офіційній сторінці в соцмережі Instagram.

Образ Потапа виглядає наступним чином: він у білій футболці зі зображенням людини в жовтій масці, ніби це крадій, але такий — веселий і з гумором, укорочені штани оливкового кольору та чорною чоловічою “панамкою” на голові. До всього цього він додав сумку-бананку, чорні кросівки з зеленими вставками та білі шкарпетки.

Цей пост співака дуже сподобався його підписникам. Вони “закидали” його коментарі про те, що він геній і як завжди створює шедеври. Хтось жартома написав, що він уже справжній дідусь. Комусь він теж здався схожим саме на Санта Клауса (в різних інтерпретаціях). Є і такі фанати співака, які відверто “позаздрили” йому, що він виїхав із України. І написали, що і їм би так було не погано виїхати з нашої країни.

Слід зазначити, що перебування закордоном ніяким чином не вплинуло на вагу Потапа. Він, як був “вгдованим” чоловіком, так і залишається. Інколи зі світлин здається, що співак навіть трішки ще набрав ваги. А ось його дружина, популярна співачка Настя Каменських, навпаки справилася з тим, щоб побороти зайву вагу. Вона поставила собі відповідну ціль і мету. В результаті, їй вдається активно займатися спортом і дотримуватися здорового харчування. А тому і досить сильно схуднути.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.