Не схожий на Хому: 40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але є одне “але”

40-річний Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині, але існує одне "але". Михайло показав малечу, опустивши деякі деталі події. Усі деталі в матеріалі.

До розлучення Дзідзьо мало хто знав правду про його сімейне життя та оточення. Уся інформація почала іти до рук преси після того, як його колишня дружина вирішила дати ряд інтерв’ю. Тоді публіка змогла скласти своє враження і про те, яким зірка виявився у побуті.

Не дивлячись на це, Михайло продовжує дотримуватися лінії поведінки, яка не передбачає відвертість з аудиторією та розмежовує особисті справи і роботу.

І все ж таки, час від часу на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються матеріали, які можуть допомогти зрозуміти, який саме Михайло за кадром.

Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині

Дзідзьо приймає привітання з поповненням в родині

Зокрема, нещодавно він показав на акаунті, як відіграв концерт та провів час разом з близькою подругою.  У його стрічці з’явився свіжий кадр з псом у вишиванці. І хоча зірку почали вітати з поповненням в родині, так як сприйняли знімок за новину про появу у нього улюбленця, справжня володарка собаки пані Ірина одразу ж внесла ясність у ситуацію і підкреслила, що герой нашого матеріалу належить їй.

Михайло у свою чергу просто добре подружився з псом і вирішив зробити фото на пам’ять.

Ірина тим часом позичила у свого зіркового друга капелюх із пір’я і зробила декілька кадрів.

Публіка вже декілька років ламає голову та намагається зрозуміти, чи варто очікувати на повернення Дзідзьо на сцену. Михайло відмовився від даного амплуа через обставини в країні. Мовляв, такі композиції та веселощі не на часі. Але виконавець свою чергу зізнавався, що коли приїжджає до захисників та починає перед нами виступати, вони просять саме веселих пісень. Мовляв, трагедії їм вистачає і без оновленого репертуару Михайла. І хоча Дзідзьо не знімає нових кліпів та не записує пісень, перед публікою все ще виступає.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.