“Ти – вірний, щирий”: Камалія вразила зізнанням про свій звʼязок з Джеджулою і розповіла, що між ними

Невдовзі після завершення шлюбу з мільярдером Камалія вразила зізнанням про свій звʼязок з Джеджулою і повідала, що між ними. Їхня історія виявилася набагато глибшою.

Найбагатша співачка України Камалія неодноразово отримувала на свою адресу звинувачення у використанні зв’язків та грошей чоловіка для просування власної кар’єри.

Але артистка завжди нагадувала публіці про те, що стала відомою ще до свого знайомства з мільярдером. Камалія прославилася в епоху девʼяностих. А вже згодом починала плоди своєї популярності, хоча час від часу і зникала з інформаційного простору. Зокрема, 8 років свого життя вона витратила на боротьбу за можливість стати матір’ю. Усі сили та концентрацію вона спрямувала саме на сімейне життя.

Камалія вразила зізнанням про свій звʼязок з Джеджулою і зізналася, що між ними

Камалія та Захур
Камалія та Захур

Колишній чоловік зірки на той момент підтримував її усіма можливими способами: починаючи від питань материнства і закінчуючи створенням спеціальної музичної премії. Але не тільки він пройшов з нею цей непростий та наповнений різними дивами шлях.

Звичайно, поруч були мама-продюсерка Інна Петрівна, друзі, родичі, а також колеги. Зокрема, співачка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до Андрія Джеджули, і під публікацією розповіла про те, що їх пов’язує.

Виявляється, зірка неабияк підтримував співачку і був для неї людиною, на яку можна покластися. Це та сама дружба, яку обидва ніколи не транслювали ні на телебаченні, ні в мережі. Але з’ясувалося, що виконавиця дійсно дуже цінує шоумена.

Примітно, що подібні слова вона зазвичай адресували лише колишньому чоловіку. Але зараз ситуація дещо змінилася, співачка є вільною жінкою, і має більше простору для вираження почуттів і до інших людей.

Нагадуємо, про розлучення співачки стало відомо минулого року. Пара не змогла приховувати конфлікту в сім’ї, який розгорнувся на тлі подій в країні. Зокрема, артистка критикувала росіян, а старша дочка її чоловіка виявилася наполовину росіянкою.

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.