Санта Дімопулос в пустелі у США знайшла борщ! Там же зараз і колишній багатійки “МастерШеф” Каті Великої

Двоє знаменитих людей із України бодібілдерка Санта Дімопулос та мільйонер Андрій Великий поїхали на цікаву подію, яку проводять в пустелі в США. Там українці провели 8 днів поспіль.

Незвичайна українська співачка, танцюристка, модель та бодібілдерка Санта Дімопулос відправилася у США на дуже цікаву подію “Burning Man” (Палаюча людина). Це захід, який проводиться протягом восьми днів у штаті Невада, в дуже особливому місці, пустелі Блек-Рок. Ця подія відбувається з року в рік. І зазвичай припадає на останній понеділок серпня. А восьмий день цього заходу доводиться на офіційне свято в США Дня праці. Його, як правило, святкують у перший понеділок вересня. І для всіх американців, у більшості випадків, це вихідний день.

Санта Дімопулос показала, як проводить час на фестивалі Burning Man
Санта Дімопулос показала, як проводить час на фестивалі Burning Man

Піком всієї цієї події вважається захід сонця у суботу. Точніше, вже після того, як зайде сонце відбувається наступне — спалювання величезної дерев’яної статуї людини. Утім, тему і мету зустрічі, кожного року визначають нову. І саме на такому заході побувала відома українка Санта Дімопулос, а ще колишній чоловік-мільйонер зірки “МастерШеф” Каті Великої, Андрій Великій. Схоже, що ця подія збирає до себе багатіїв, відомих, знаменитих і публічних людей. У всякому разі, цього року, з України туди полетіли двоє відомих особистостей.

Бодібілдерка Санта Дімопулос “кинула” в свою stories в соцмережі Instagram світлину на якій показала, що перебуває у пустелі в США і їсть там борщ із пампушками. І хто б міг подумати, що в Америці їх будуть частувати саме цим. Своє фото вона підписала: “Зголодніли і приїхали їсти борщ!”. Для пустелі Санта Дімопулос обрала білу, легку та коротку сукню. Але з цікавими вирізами в талії і на животі. В якості захисту від сонця вона обрала пов’язку-хустинку на голову, а от брати в пустелю прикраси Санта не стала.

Мільйонер Андрій Великий на заході "Burning Man" в США
Мільйонер Андрій Великий на заході Burning Man в США

Схожі статті

Не у команді зірок, що публічно засуджують: Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Тодоренко

Світлана Тарабарова вразила заявою про ставлення до екс-подруги Регіни Тодоренко, з якою вони колись виступали разом. Виявилося, що співачка змінила погляди.

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Друзі відвернулися, заробітки не такі як були і другої дитини немає

Як склалося життя Влада Ями за кордоном? Хореограф не став розповідати, що зіркові друзі відвернулися, заробітки вже не такі як були, а другої дитини так і немає.

“Він житиме”: Камалія розповіла дивовижну історію свого дядька – лікування допомогло, хоча ніхто не вірив

Популярна українська співачка Камалія багато пережила у своєму житті. Разом із мамою вона поїхала до Чернігова, щоб назавжди попрощатися з рідною людиною, проте по приїзду на жінок чекав сюрприз.

Олександр Пономарьов в прольоті: 31-річна Марія Яремчук публічно заявила про свої почуття – “Закохав в себе”

Марія Яремчук після народження первістка публічно заявила про свої почуття і заговорила про закоханість. Але адресатом виявився не Олександр Пономарьов.

“Не потисну йому руку”. 43-річний Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи: він – відомий ведучий

Потап нажив собі недруга, сам того не знаючи. Відомий український ведучий висловився про ставлення до продюсера і вразив заявою, що не потисне йому руку.

“Марсель все тримає під контролем”: дружина Тімура Мірошниченка вперше назвала діагноз прийомного сина

Дружина популярного українського телеведучого Інна Мірошниченко відверто розповіла про стан їхнього 3-річного синочка Марселя. Родина багато пройшла, і ще більше випробувань чекає на них попереду.