“Це була вечірка”. Аліна Гросу потрапила у гучний скандал в США після розкішного весілля з росіянином

29-річна Аліна Гросу створила собі непрості часи в США після розкішного весілля з росіянином. Ситуацію зі співачкою обговорюють, не приховуючи емоцій.

Аліна Гросу виступає на українській сцені з самого дитинства. Ні для кого не секрет, що свого часу прекрасне фінансове становище її батьків стало хорошим стартом для дівчинки, як і їхні зв’язки. Елементарно, хрещеною матір’ю дівчинки була і є Ірина Білик.

Аліна Гросу завжди користувалася особливою любов’ю у публіки, адже росла у неї на очах. Втім, освіту вона отримувала в російській федерації. Дівчина навіть давала інтерв’ю, в якому розповідала, як важко їй дається спілкування з московськими студентами. Українку принижували та намагалися поставити на місце. Мовляв, увагу як у себе на батьківщині не отримає.

І все ж таки Аліна приїхала додому з нареченим. Незабаром вони одружилися. Олександр Комков позиціонував себе як московський бізнесмен, але інформації про його підприємницьку діяльність так і не було. Розкішне весілля зіграли в Італії, вже через півроку сталося розлучення. Аліна натякала на те, що її колишній чоловік був альфонсом, оточення Олександра запевняла, що він інвестував у кар’єру артистки і прогорів.

Аліна Гросу потрапила в скандал через вечірку в США

Аліна Гросу розповіла про особисте життя свого колишнього чоловіка
Аліна Гросу потрапила в скандал через вечірку в США

Зараз Аліна проживає в Сполучених Штатах Америки і нещодавно вийшла заміж вдруге. Подейкують, що це знову росіянин – Роман Полянський. Сама співачка запевняла, що не переїжджає. Мовляв, поїхала проходити акторські курси. Але навчання затягнулося на майже 2 роки.

Ба більше, Аліна навіть потрапила у гучний скандал. Справа в тому, що під час заходу Гросу виконала на сцені пісню росіянина Юрія Шатунова “Білі троянди”. Момент зняли та відео поширили у мережі. Користувачі зазначають, що артистка виступала на корпоративі у українського підприємця з нагоди дня народження.

“Співачка виконала пісню Юрія Шатунова “Білі троянди” в Америці. Це була вечірка на честь дня народження українця, де звучали російські пісні”, – написали у Telegram-каналі “Slay Music”, який розповсюдив відео.

У коментарях користувачі одразу ж почали ділитися своїми спогадами про те, що Аліна і проживала в Москві і навіть пов’язала своє життя, хоча і всього на півроку, але з москвичем.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.