Злата Огнєвіч Леопардівна показала, як готує малосольну рибу: у вечірній сукні як справжня “Холостячка”

Риба і сукня, яку можна одягнути кудись на вечір є незвичним поєднанням. Утім Злата Огнєвіч показала, як у шикарному вбранні можна засолити рибу.

Усіма улюблена в Україні співачка і відома героїня романтичного шоу-побачень “Холостячка” Злата Огнєвіч поділилася рецептом смачної червоної малосольної рибки. Готувати співачка вирішила у дивовижній леопардовій сукні. Звичайні господині такого не роблять. Рибу ще й готувати в сукні у якій можна піти кудись на вечір, це нонсенс, але можливо! І як саме це робити знаменитість показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

За її словами, у леопардовій сукні вона тепер не Злата Огнєвіч, а Злата Леопардівна. І вона поділиться дуже класним рецептом того, як засолити вдома рибу. Зірка запевняє, що це найкласніший і найсмачніший рецепт. Для цього необхідно взяти 350 грам будь-якої червоної риби, цукор, сіль, лимон (з нього потрібна буде тільки цедра), кріп і один секретний інгредієнт — коньяк. Останнє вона ледь не розбила перед зйомкою, але пляшка нині ціла!

Для початку необхідно викласти на тарілочку трішки солі, цукру та натерти на терці цедру лимона. Далі нарізати всю наявну зелень. Рибу краще всього покласти у ємкість для збереження їжі, яка міцно закривається. Зверху на неї висипати суміш цукру з сіллю і всю рибу, зі всіх сторін, дуже і дуже добре “обтерти” в цьому. Після цього засипати порізаною зеленню. І залити все це 50 грамами коньяку. Саме в цьому напої Злата Огнєвіч вбачає секретний інгредієнт, який і робить саме цей рецепт неймовірним!

“50 грам коньяку допоможе поєднати всі інгредієнти в унікальний і неповторний смак”, – підкреслила Злата Огнєвіч, яка останнім часом, особливо під час відключень електроенергії, захопилася міцними напоями.

Схожі статті

Не все так ідеально: 41-річна Катя Осадча показала, як виглядає насправді – коли всі фільтри відключені

Зірка "Світського життя" Катя Осадча після дня народження показала, як виглядає її обличчя поблизу без фільтрів та фотошопу. Не все вдалося сховати за щільним шаром гриму.

Виглядати вдома на всі 200: Злата Огнєвіч показала стильний спортивний костюм для домашнього затишку

Співачка Злата Огнєвіч запропонувала варіант спортивного костюму під туфлі на підборах. Одяг можна носити вдома, а як потрібно вийти в магазин, слід швидко вдягнути взуття.

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.

Модна парочка: схудла на 10 кілограмів Матвієнко у топовому костюмі засвітилася з Мірзояном у Вашингтоні

Українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вийшли на зв'язок з-за кордону. Парочка з'явилася в дуже стильному вбранні на тлі Капітолія у Вашингтоні.

43-річний Потап шукає Рай для Землі: репер дізнався, де саме можна знайти таке місце і це не про Каменських

Репер Потап випустив нову пісню разом із співачкою Katarina. Поки що можна почути лише частину цього треку, але українцям ця пісня вже неабияк полюбилася.

Юлія Саніна показала, як можна класно виглядати в перламутровій сукні: цей образ підійде кожній жінці

У образи співачки Юлії Саніної, без перебільшення, закохуються її прихильники. Саме так вони говорять про нову перламутрову сукню зірки в якій вона була під час концерту.