Без “тоналки” помітні брилі на щоках: 37-річна Каменських зранку без макіяжу виглядає не так, як всі звикли

Співачка Настя Каменських показала, як виглядає після ночі з 1 на 2 вересня. Такими ж "гарними" після цієї доби є і Катя Осадча, дружина і діти Григорія Решетніка, Маша Єфросиніна та Даша Квіткова.

Відома та популярна співачка Настя Каменських сьогодні, 2 вересня, мала і має не найкращий свій вигляд. Цього українська зірка не приховує і виклала все, як є насправді, в свою stories у соцмережі Instagram. Насамперед, вона показала, якою є після “веселої” ночі, що була з 1 на 2 вересня. До того ж, для всіх українців і з відомих для всіх причин.

За словами Насті Каменських, як після такої “веселої” ночі знайти в собі сили працювати, вона просто не знає. Як і більшість українців, сьогодні, були “пожованими”, невиспаними, неуважними і виснаженими. Вираз обличчя співачки на світлині, яку вона виклала, виглядає таким же самим. Вона не стала нічого приховувати: як ходить будинком із зібраним волоссям в “гульку”, без макіяжу та у звичайній широкій білій футболці, так сфотографувалася і “закинула” своє фото в соцмережу.

Знаменитість показала шкіру свого обличчя без використання тонального крему, будь-якого тону, коректору чи спеціальних фільтрів у “інсті”. Абсолютно ні чим не підвела свої брови чи губи. Єдине що, здається, ніби на її повіках є трішки коричневих тіней. Але Настя Каменських сама по собі має трішки темний колір шкіри, а тому, можливо, що такими і є її натуральні повіки.

Настя Каменських показала, як виглядає після веселої ночі
Настя Каменських показала, як виглядає після веселої ночі

На світлині Насті Каменських навіть помітно типаж її шкіри — це “жирна” шкіра обличчя. Наскільки все натурально і не приховано. З усього, що “відшліфовано”, це яскраво-голубий манікюр зірки довгої довжини. Його помітно добре і виглядає він ідеально.

Що слід додати, так це те, що як зіркам, так і всім українцям потрібно триматися. Бо іншого виходу просто немає. Не спали у ніч із 1 на 2 вересня і багато інших зірок. Насамперед, відома ведуча “Світського життя” Катя Осадча, дружина і діти незмінного ведучого програми “Холостяк” Григорія Решетніка, ведуча та журналістка Маша Єфросиніна та відома блогерка Даша Квіткова.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.