Дружина Володимира Остапчука і Даша Квіткова прийшли на один захід у однакових сукнях: кому пасує більше?

Дружина Володимира Остапчука і Даша Квіткова обидві відвідали показ мод і прийшли на нього в однакових шкіряних сукнях від одного бренду. Єдина відмінність — у вирізах і в станах цих двох жінок.

Відома українська блогерка, інфлюенсерка та бізнесвумен Даша Квіткова та третя дружина відомого шоумена, ведучого і стендап-коміка Володимира Остапчука у неділю, 1 вересня, відвідали один і той же захід. А саме, стильний показ моди від бренду жіночого одягу the COAT by Katya Silchenko (Катя Сільченко). Що Катерина Остапчук, що Даша Квіткова, обидві не просто вбралися в сукні від одного бренду, а в шкіряні сукні з одним кольором від одного і того ж дизайнера. Єдина відмінність між ними — це вирізи.

Так, оскільки Катерина Остапчук нині вагітна, вона обрала повністю закриту сукню, щоб і животик був повністю прикритим. Сукня тримається на її бюстьє і немає ніяких бретельок. У своїй stories у соцмережі Instagram вона зазначила, що шкіра сукні дуже м’яка, трішки тягнеться і зручна. А тому, вона зі своїм животиком може носити її ще місяць і їй буде абсолютно комфортно. Також вона розповіла, що нині в неї абсолютно нормальний живіт. Насамперед, для того терміну вагітності, який вона нині має (25-й тиждень вагітності).

Дружина Володимира Остапчука і Даша Квіткова прийшли на захід в однакових сукнях
Дружина Володимира Остапчука і Даша Квіткова прийшли на захід в однакових сукнях

“Малий набирає більше, ніж потрібно”, – зазначила Катерина Остапчук.

У коментарях до посту Катерини Остапчук, де вона виклала відео у цій темно-бордовій і шкіряній сукні від бренду “the COAT by Katya Silchenko” читачі зазначають, що її вагітність є найдорожчою прикрасою в цьому її образі.

“Ви дуже елегантна. Я взагалі дуже рівно ставлюсь до вагітних, але вам прям личить цей стан і помітно, який він бажаний”, – написала одна з прихильниць дружини Володимира Остапчука.

Похизувалася образом від “the COAT by Katya Silchenko” і блогерка Даша Квіткова. Їй ця темно-бордова сукня від даного бренду безмежно личить. А вирізи на спині та животі лише підкреслюють гарну і спортивну фігуру. Своє волосся Даша Квіткова зібрала і “заколола” назад. Бретельки, які переплітаються на спині блогерки, роблять її спину надзвичайно “романтичною”.

Даша Квіткова нині не вагітна, тому під сукню вона спокійно одягла босоніжки на високих підборах. А Катерина Остапчук була в зручному взутті і з маленькою чорною сумочкою.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.