“Затримую дихання на 4 секунди”: Настя Каменських розповіла, що вона робить, поки Потап активно старішає

Настя Каменських знову опублікувала пост, в якому з'явилася без Потапа. Ба більше, після хвилі критики на адресу Олексія вона навіть не згадала про нього. Але розповіла про те, як підтримує форму.

Краса Насті Каменських та її природність приваблюють мільйони шанувальників. Але багато людей сприймають зовнішність зірки, як належне, навіть не задумуючись про те, що за нею стоїть дуже багато праці. Підтримка чудової форми — завжди складна задача. А особливо в умовах сучасного життя українців. Бо нестабільний емоційний стан безпосередньо впливає також на успіхи в спортивних тренуваннях, кар’єрі й особистому житті. Тому Настя вирішила розповісти про секрети, якими користується, щоб боротися з тривожністю.

Одним з головних інструментів Каменських вважає глибоке дихання. Вправа, яку рекомендує співачка, дуже проста, тому може виконуватися майже в будь-яких умовах. Для заспокоєння варто прийняти зручну позу, а потім виконувати простий алгоритм: повільно вдихати протягом 4 секунд, затримувати повітря на 5 секунд та ще повільніше видихати протягом 6 секунд. Варто повторювати цю вправу доти, доки не нормалізується емоційний стан.

37-річна Настя Каменських розповіла про секрети, які допомагають їй заспокоїтися
37-річна Настя Каменських розповіла про секрети, які допомагають їй заспокоїтися

Якщо це не допомагає, бо ви втрачаєте над усім контроль, то Настя радить зосередитися на тому, чим може керувати. Артистка користується таким підходом та може концентруватися на будь-якій справі, навіть таких простих, як прибирання чи приготування їжі.

Звісно ж, боротися з тривожністю простіше, коли у людини є підтримка. Тому не потрібно все тримати в собі, вважаючи, що так ви робите комусь краще. Якщо поруч є близька людина, то поговоріть з нею, розкажіть про все, що вас хвилює, аби відчути підтримку.

Також Каменських під час надмірної тривожності обмежує споживання новин. Так, кожному з нас хочеться бути в курсі актуальних подій, оскільки ми живемо в складний час. Але для того, щоб заспокоїтися, потрібно тимчасово відмовитися від перегляду стрічки. І якщо саме новини стають причиною емоційної нестабільності, встановить ліміт на їхній перегляд.

Звісно ж, Настя рекомендує фізичну активність. Вона часто говорить про легкі вправи без виснаження організму та йогу. Навіть легка прогулянка на свіжому повітрі здатна покращити самопочуття та зменшити напругу. А в комплексі ці поради працюють ще краще.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.