Роки були безсилі перед її красою, а в молодості вона була особливо “хороша”: Ада Роговцева – жива легенда

У свої 87-років відома українська акторка театру і кіно Ада Роговцева продовжує грати в театрі, а ще має власну сторінку в соцмережі Instagram. І за нею спостерігають чимало фанатів.

Без сумніву легендарна українська акторка театру і кіно Ада Роговцева, яка має безліч нагород, до сьогодні залишається у всіх на “слуху”. Про неї хочуть знати, чути та читати. Нині знаменитості 87 років! Це дуже поважний вік. Хто міг тільки уявити, що 16 липня 1937 року в місті Глухів, що на Чернігівщині, на світ з’явиться дитина на яку чекає таке велике майбутнє. Хоча можливо це і не дивно, адже батько зірки мав дві вищі освіти. А до війни взагалі працював у НКВС (Народному комісаріаті внутрішніх справ).

З молоду Ада Роговцева уже писала вірші та прагнула стати журналісткою. До театрального інституту вона вступила, як не дивно, за порадами своїх подруг. Можливо зі сторони, вже тоді, вони бачили в ній неабиякий акторський талант. Ада Роговцева закінчила Київський театральний інститут імені Івана Карпенка-Карого. А у Київському нацакадемічному театрі драми імені Лесі Українки вона пропрацювала артисткою понад 35 років.

Більшість українців знають Аду Роговцеву з екранів телевізорів, а саме з її гри в різних кінофільмах. Перший фільм у якому вона зіграла була картина “Кривавий світанок” (це була другорядна її роль в 1956 році). У найближчі 15 років вона брала участь лише в епізодичних ролях. Популярність та відомість до Ади Роговцевої прийшла після виходу на екрани двосерійної драми “Салют, Маріє!”. Цей фільм переглянуло понад 17 мільйонів глядачів.

Як виглядала Ада Роговцева у свої молоді роки
Як виглядала Ада Роговцева у свої молоді роки

Після цього на Аду Роговцеву чекали визначні ролі в таких фільмах, як “Вічний поклик”, “Було у батька три сини”. А визначні ролі в театральних виставах: “Рожевий міст” та “Вася повинен зателефонувати”.

У це важко повірити, але нині у 87-річної Ади Роговцеви є навіть своя особиста сторінка в соцмережі Instagram. Що в молодості, що нині в свої роки знаменитість виглядає дуже гарно. Жодні роки, жодна зморшка на її обличчі не зробила їй якоїсь “біди”. Навпаки, нині Ада Роговцева виглядає дуже солідно, елітно і просто шикарно. Вік їй лише до лиця! Більше того, не дуже часто, але вона продовжує грати в театрі і виконувати різноманітні ролі. Ще один цікавий факт — зірка має в “інсті” світлини дуже хорошої якості! Оце так сучасні погляди на життя!

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.