Від скромниці не залишилося й сліду! Такої відвертості від Сумської не очікували: 58-річна акторка в басейні

Легендарна акторка Ольга Сумська побувала на цілющому відпочинку. Вона плавала не лише у басейні, а й у різних ваннах із водою, що має корисні властивості.

У свої 58 років легендарна українська акторка та телеведуча Ольга Сумська так гарно виглядає і має таку шикарну фігуру, що може дозволити собі вбратися у яскравий купальник. І до того ж, яскраво-червоного кольору! Як відомо, саме такі кольори найчастіше видають всі недоліки фігури і шкіри. Тому не кожна жінка може вбратися у такий купальник. А Ольга Сумська мало того, що одягла, так ще й виставила свої світлини в соцмережі Instagram.

Більше того, зірка зробила світлини у басейні. Всі знають, що “відбиток” світла від води також може додавати “ваги” на знімку. Але Ользі Сумській і це не страшно, адже навіть у воді і зі всіма “відбитками” вона виглядає просто неперевершено! Такі гарні світлини і в купальнику, і в басейні, зірка зробила перебуваючи на відпочинку в місті Сатанів, що на Хмельниччині. А саме — в одному з унікальних санаторно-курортних комплексів, аналогів яких нині немає в інших містах України та навіть в Європі.

 

Саме там Ольга Сумська хоч і перебувала разом із своїм чоловіком (актором) Віталієм Борисюком та донькою, займалася своїм здоров’ям і красою. Вона відвідала чимало різноманітних апаратних і косметичних процедур, пила цілющу воду, яка має безліч корисних властивостей і яку необхідно вживати саме перед їжею. У даному санаторії загалом усе зроблено для того, щоб людина мала змогу підтримувати та відновлювати свою молодість і життєві сили. А ще такий відпочинок є чудовим способом профілактики з різних захворювань.

Крім різних процедур Ольга Сумська мала змогу по плавати у різних цілющих ваннах. Тобто таких, що мають воду з певними корисними властивостями і з водою під різним тиском, щоб людина отримувала природні масажні процедури. У таких ваннах Ольга Сумська провела чимало часу. У коментарях до посту зірки її прихильники відмітили неабиякий гарний вигляд, незважаючи на те, що їй вже майже під 60 років!

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.