Надя Дорофєєва з Клавдією Петрівною “скотилися”: Тіна Кароль показала, що вона перша серед українських зірок

Кого ви вважаєте найпопулярнішою співачкою в Україні? Олю Полякову? Надю Дорофєєву? А, можливо, це звання варто віддати Тіні Кароль? Успіхи її нової пісні дають чітку відповідь.

Що є важливішим у творчості: можливість самореалізації чи популярність? Ймовірно, жоден з цих факторів не може існувати ізольовано. Якщо робити контент, не отримуючи бажаної уваги, то можна швидко втратити цікавість. Вигоряння настане і при написанні музики без натхнення та бажання, а просто задля більших прослуховувань.

Тому коли артист вкладає у творчість душу, отримуючи за це винагороду у вигляді популярності, це посилює бажання створювати ще більше якісного контенту. Саме це стимулює Тіну Кароль у її зірковій кар’єрі та спонукає створювати більше класних треків.

Співачка похвалилася досягненнями своєї нової пісні “Відчиняю”. Менше, ніж за тиждень після релізу, вона зібрала понад 270 тисяч відтворень тільки на YouTube. Також трек став популярним на інших майданчиках, серед яких Spotify. А популярні українські лейбли, серед яких pomitni та ENKO, додали композицію Тіни у найкращі релізи.

39-річна Тіна Кароль похизувалася успіхами своєї нової пісні
39-річна Тіна Кароль похизувалася успіхами своєї нової пісні

Кароль змогла позмагатися за увагу авдиторії з такими популярними зірками, яка KOLA, Надя Дорофєєва, Клавдія Петрівна, Маша Кондратенко та відома на весь світ Lagy Gaga. Також Тіна з’явилася у плейлистах від самого Spotify, зайнявши першу сходинку у танцювальних хітах та перевершивши колег. Цікаво, чи зможе вона затриматися у списку так само довго, як вдається треку “Хартбіт” він Наді Дорофєєвої — понад 2.5 місяці.

Нагадаємо, що Тіна також показала невеликий бекстейдж зі знімань кліпу. Якщо вам цікаво, як створюється красива музична магія, то можете оцінити самостійно на відео. Спойлер: для цього потрібна чимала команда професіоналів своєї справи.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.