Танець батька і доньки: коханий розчулив Лілію Ребрик своєю витівкою у школі – на це можна дивитися вічно

Відома ведуча розчулила всіх своїм відео і фото на яких її чоловік, Андрій Дикий, танцює танець разом із своєю середньою дочкою. Таку красу можна було побачити в школі.

Не кожен день можна побачити, як батько дитини може ніжно і гарно танцювати разом із своєю донечкою, або доньками. Але не в родині відомої телеведучої Лілії Ребрик, яка нині перебуває у декретній відпустці разом із найменшою донечкою Аделіною.

43-річна зірка показала фото і відео того, як вона разом із своїм чоловіком, хореографом Андрієм Диким, і трьома донечками пішли на свято 1 вересня в школу. І там, гарно вбрані, дуже весело і яскраво провели час. Все це Лілія Ребрик показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram.

Свій пост знаменитість підписала словами: “Залишу це тепле відео тут, на згадку про світлий день після темної ночі”. Насамперед, у школу до дітей Лілія Ребрик вбралася суто у білу сукню. Всіх доньок вона одягла в білі сорочки-вишиванки з незначною вишивкою. Лише в середньої донечки спідниця була чорного кольору. А в найменшої лялечки — штанці кольору “темний джинс”. Чоловіка зірка одягла у білу сорочку та штани світлого кольору. Загалом вся їхня родина виглядає дуже світлою, гарною та щасливою.

Здається, що покликання Лілії Ребрик насамперед у тому, щоб бути багатодітною матір’ю і хорошою дружиною. З цим завданням вона справляється краще всього. Наймиліше з усього їхнього сімейного походу, так це те, як батько, Андрій Дикий, танцює з донечками. Про це говорила і сама Лілія Ребрик.

Танець батька і донечки Ребрик показала, як на відео, так і на фото. Нині до школи вже ходять дві донечки Лілії Ребрик: 12-річна Діана та 6-річна Поліна. Про новий навчальний рік зірка зазначила, що навчання у дітей має бути всупереч усім обставинам. І саме це є і буде вже перемогою. Усім дітям вона бажає, щоб їх навчання було лише в радість та в задоволення.

“Гарно вчитися – це зараз ваша перемога!”, – підкреслила Лілія Ребрик.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.