Наче балотується в президенти: дружина Володимира Остапчука отримала “мільйон” повідомлень після своєї заяви

"Мільйон" повідомлень з проханням не покидати соцмережу Instagram отримала дружина відомого шоумена Володимира Остапчука, Катерина Полтавська. Її "оголошення" стало ТОП-новиною 4 вересня.

Третя дружина Володимира Остапчука, Катерина Полтавська, яка вчора, 4 вересня, зробила заяву про те, що збирається покинути своє публічне життя, отримала “мільйон” повідомлень. Насамперед, вона заявила, що планує піти “геть” з соціальних мереж через хейт. У всякому разі до самих пологів, або і після пологів. На думку Катерини Остапчук, це найменше і найкраще, що вона може зробити для себе і своєї дитини, щоб бути спокійною і врівноваженою жінкою.

Сьогодні, 5 вересня, в своїй stories в соцмережі Instagram Катерина Остапчук повідомила, що вона отримала таку кількість повідомлень, ніби заявила, що планує балотуватися в президенти, а не просто іти з соцмереж. І всі почали одразу писати їй про те, щоб вона нікуди не збиралася іти. Але цей місяць Катерина Остапчук ще буде в Instagram, адже має замовлену рекламу. Тому, поки що, вона ще ні з ким не прощається.

Дружина Володимира Остапчука розповіла про реакцію мережі на її зникнення
Дружина Володимира Остапчука розповіла про реакцію мережі на її зникнення

Свою вчорашню заяву дружина Остапчука назвала “тирадою”. А саме те, що її задовбали люди зі своєю думкою (про яку вона у них не запитувала). І на все це одна пані написала їй: “Мені не подобається, що Ви з вагітністю почали багато показувати свій живіт”.

За словами Катерини Остапчук, вона завжди “викладала” себе. Той факт, що зараз у неї не прес, а живіт, нічого не змінює.

“Я не живіт показую, а себе. Втягнути не можу, вибачте”, – пояснила уже всім відома Катерина Полтавська.

Крім цього, вона додала, що вчора їй написала подруга. А саме про те, що вона була в дорозі і слухала по радіо про те, що дружина Володимира Остапчука покидає Instagram. Тож учора новиною дня було те, що “Дмитро Кулеба йде з посади міністра, дружина Остапчука іде з Instagram”.

“Кого призначено на моє місце”, – запитала жартома у всіх своїх підписників Катерина Остапчук.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.