Дочок 2 чи насправді 5? Ось що відомо про трьох дорослих дівчат, яких виховувала Наталія Могилевська

Скільки насправді дочок у Наталії Могилевської — 3 чи 5? Співачка лише нещодавно розповіла про своїх прийомних донечок, але щастя материнства вона пізнала вже давно.

Мало хто знає, але вперше про бажання народити свою дитину Наталія Могилевська заговорила саме в період, коли як ніколи тісно спілкувалася з дітлахами. Мова йде про час, коли вона зустрічалася з бізнесменом Єгором Долініним. На той момент чоловік тільки не розлучився і виховував трьох дочок.

Двоє з них вже були підлітками, а наймолодша була якраз у тому віці, коли здатна розтопити серце будь-якої жінки. З усіма трьома зіркова мачуха прекрасно голоднала, а їхні сімейні знімки навіть потрапляли до журналів.

Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід до усиновлення

Наталія Могилевська показала ту, яку довгий час вважали її донькою
Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід до усиновлення

Дівчата завжди вели закритий образ життя, але преса почала слідкувати за їхнім життям. Чи вдалося їм розійтися мирно досі незрозуміло, як і незрозуміла причина розставання Єгора з Наталією.

Наталія Могилевська розповіла про свій материнський досвід до усиновлення

Але зараз можна помітити, що видами зв’язок жінки не підтримують. Наталія не підписана в соціальних мережах на жодну зі своїх колишніх пачок, і так само вони відсутні в її житті. При цьому через декілька років після розставання Могилевської зі своїм обранцем прийшла новина про його весілля з іншою. У пари нібито навіть народився син.

Тим часом дівчата вже були зовсім дорослими та поступово рушали у вільне плавання. Можна сказати, що шансу побудувати настільки міцний зв’язок з новою мачухою в них вже не було.

На старих фотографіях можна навіть помітити, наскільки Могилевська впливала на своїх вихованиць, адже вони мали схожі зачіски та одяг. Та що вже казати про те, наскільки крутим здавалося усім іншим раптово мати за мачуху відому співачку, яку знають не тільки в Україні, але й далеко за її межами.

Хоча дівчата були набагато ближче до світської еліти, але все ж таки не кожна дитина може похизуватися такою родичкою.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.