Поставила хрест на стосунках однією дією? 41-річна Джамала вразила несподіваним рішенням навіть шоу-бізнес

41-річна Джамала вразила несподіваним рішенням навіть шоу-бізнес. Що сталося між співачкою та іншою відомою зіркою, і чому це всі обговорюють?

Що 3 роки тому Джамала охоче ділилася своїми величезними планами на майбутнє, починаючи від кар’єри і закінчуючи придбанням нерухомості. На той момент у родині було лише двоє маленьких хлопчиків. Мало хто здогадувався, що незабаром Джамала стане багатодітною матір’ю. І хоча на даний момент родина виховує аж трьох синів, рішення про розширення та будівництво було скасовано.

Артистка не уточнила, що саме вплинуло на зміну плану. Можливо, вони мають фінансові проблеми. Як ніяк, чоловік зірки багато місяців вів бізнес суто заради своїх співробітників, а заклад працював у нуль.

Так само великі придбання можуть негативно трактуватися публікою, яка уважно слідкує на даний момент та за діяльністю знаменитостей та їхньою залученістю до подій в країні.

Джамала відмовилася від будинку по сусідству з Дмитром Монатіком

Джамала розповіла про свою пісню, яка щоразу викликає у неї сльози
Джамала відмовилася від будинку по сусідству з Дмитром Монатіком

Окрім того, в новому інтерв’ю Джамала зізналася, що відмовилася від будинку по сусідству з артистом MONATIK і поділилася.  Ще 2021 року артистка збиралася будувати будинок, адже їхній великій родині вже було тісно у київській квартирі. Однак у програмі “Ранок у великому місті” знаменитість зізналася, що ці плани вже позаду.

“Все! Це вже в минулому залишимо. Поки що так! Розширюватися не будемо”

Нагадуємо, що 2022-го Джамала евакуювала дітей до Туреччини, де живе її рідна сестра. Жінка прийняла у себе племінників майже на рік. Тим часом артистка гастролювала Європою та збирала кошти для благодійності. Її чоловік Сеіт-Бекір Сулейманов на той момент продовжував знаходитися в Україні.

2023-го співачка забрала дітей до Польщі, а ще через деякий час прийняла рішення повернутися до України. Незабаром вона завагітніла та дала життя третьому сину. Джамала має майно в Криму, однак не тільки не користується ним, але і навіть і не підтримує зв’язок з кримськими родичами, так як боїться за їхню безпеку.

Схожі статті

Суддя “МастерШеф” показала, що робить в Ісландії: Ольга Мартиновська круто пройшлася горами і водоспадами

Зірка телеканалу СТБ Ольга Мартиновська розповіла українцям лайфхаки про те, що слід брати з собою в Ісландію. І що суто їй дуже знадобилося біля водоспадів і прекрасних краєвидів цієї держави.