Дантес забув Дорофєєву, Славія не мамка Дзідзьо, а Соловій порвала з Жаданом: особисті розбірки на публіку

Шанувальники завжди стежать за особистим життям зірок, проте робити це простіше та цікавіше, коли вони захоплено розповідають власну історію в піснях. Так, як це зробили Дантес, Славія та Соловій.

Вова Дантес з піснею “Чуєш”

Влітку минулого року Дантес презентував свою пісню “Чуєш”. Фактично, вона стала такою собі присвятою колишнім, яким більше немає місця в думках та серці. Шанувальники відразу запідозрили, що таким чином, артист вирішив попрощатися з Надею Дорофєєвою, з якою розлучився у 2022.

“В пам’яті сидить останній твій ретвіт. Гарна ти? Облиш. Зараз ти як миш. Я тебе забув, чуєш мене, чуєш?”, – співає виконавець.

Дантес присвятив пісню колишній
Дантес присвятив пісню колишній

Проте, сам артист заперечує будь-який зв’язок композиції зі співачкою. У коментарі для “Нашого Радіо”, чоловік спробував заперечити здогадки мережі, сказавши, що ніколи б не опустився до приниження ексдружини. Чи зробив він це переконливо? Залишаємо це питання на ваш розгляд.

Славія з треком “Я тобі не мамка”

Співачка презентувала своєю пісню, ще у шлюбі з Дзідзьо. Проте, після виходу треку, жінка відкрито заговорила про розлучення. За словами артистки вона завжди мріяла про сцену, проте залишалася вдома, через настанови відомого чоловіка. З часом, вона зрозуміла, що сидячи в чотирьох стінах, почала втрачати себе, тому й відважилася на сміливий крок.

“Я тобі не мамка! Я тобі не нянька! Я тобі не лялька! I не бався в почуття!”, – висловила свої почуття виконавиця.

Славія присвятила пісню колишньому
Славія присвятила пісню колишньому

Після розлучення, стосунки пари налагодилися. Й хоча, про романтику й мови бути не може, вони підтримують теплі стосунки. Виявилося, що Михайло Хома дуже відданий друг, який почав цікавиться творчістю колишньої.

Христина Соловій та композиція “Камертон”

Христина має досить провокативний характер. Тому, після виходу її пісні “Камертон”, шанувальники відразу запідозрили, що головним героєм кліпу став саме Сергій Жадан, з яким артистка розірвала стосунки не так давно. Й хоча, чоловік у кліпі був зображений силуетом, користувачі мережі впізнали стиль та статуру відомого музиканта.

“Він попросить безнадійно:”Зупинися, мить”, – зазначила у своїй пісні Христина.

Христина Соловій присвятила пісню колишньому
Христина Соловій присвятила пісню колишньому

Соловій назвала свою пісню маніфестом любові та поваги до себе. Вона відмовилася грати в “ідеальній” любовній історії. Чим не її задовільнив коханець, який заради неї покинув дружину, досі не відомо.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?