Рік боротьби за кохання і остання зустріч серед сніжних гір: як закінчилося кохання Ксенії Мішиної і Еллерта

Рік бігу за коханням і остання зустріч серед сніжних українських гір стали крапкою для Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта. Чим завершилася їхня історія?

Публіка обожнювала Ксенію Мішину та Олександра Еллерта. Разом вони здавалися просто надзвичайними. Почуття гумору Олександра розкривало акторку по-новому, а він в свою чергу виглядав неймовірно ніжним поруч зі своєю обраницею. Це саме та історія, коли в парі люди ніби змінюються та стають ще кращими.

Окрім того, вони стали вже другою парою в романтичній франшизі і побудували своє кохання буквально на очах у публіки. Звичайно, ця історія не змогла пройти повз глядача, і він виражав надзвичайно зацікавленість у цих двох. І хоча гуморист та акторка часом дратувалися через це завжди підкреслювали, що це очікувана поведінка.

Ксенія Мішина розповіла, чим завершилася її історія з Еллертом

Ксенія Мішина зі своїм колишнім бойфрендом Олексанром Еллертом
Ксенія Мішина розповіла, чим завершилася її історія з Еллертом

Пізніше стало відомо, що за красивою картинкою ховалася велика кількість проблем. Якщо комік їх не надто помічав, то Ксенія надавала їм значення. Так, у своїх наступних інтерв’ю Мішина зізнавалася, що їй було важко у багатьох моментах зі своїм колишнім обранцем, що в результаті призвело до рішення з ним розійтися.

Комік на всю країну заявляв, що хоче повернути свою любов. І він не просто говорив, а дійсно боровся. Олександр регулярно дарував квіти колишній обраниці, був готовий допомогти їй у будь-якому питанні та підтримати. Так само він був напоготові 24 лютого, і вже через декілька днів разом з колишньою коханою та її сином опинився в Карпатах. Там вони провели свої останні декілька спільних днів. Наталка Денисенко зазначила, що в них там було побачення.

В свою чергу Ксенія заявила, що це була остання їхня зустріч, і вона дала їй остаточно вирішитися попрощатися з коміком. На всі наступні коментарі колишньої Олександр реагував бурхливо і вже не говорив про свої романтичні почуття до неї.

Більше року вони знаходилися у холодному конфлікті, не спілкувалися, не розмовляли і намагалися якомога більше уникати розмов про ці стосунки. Але врешті-решт Ксенія зізналася, що вони поговорили та зараз між ними не залишилося ніяких образ. Та звичайно сподіватися на їхнє воззʼєднання вже не варто. Тим паче, що Ксенія все частіше натякає на нові стосунки у своєму житті.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?