Андрій Данилко так і не розповів про жінку, яка розбила його серце та зрадила довіру: вона зізналася сама

Після 20 років мовчання жінка, яка не виправдала довіри Андрія Данилка, сама розповіла про те, як з ним вчинила. Що між ними було і чим закінчилося?

Андрій Данилко — феномен в українському шоу-бізнесі, адже за 30 років активної роботи на сцені, йому вдалося не видати пресі жодної деталі про своє особисте життя. Багатьом зіркам не вдається це зробити навіть при серйозних зусиллях.

Як ніяк, артисти приходять разом зі своїми половинками на різноманітні заходи, весілля та корпоративи. Неможливо завжди ховатися від публіки. Інколи інші знаменитості здають своїх колег і навіть не вибачаються: все робиться заради краплі уваги та піару.

Радмила Щоголева розповіла, як образила Андрія Данилка

Інна Білоконь показала фото з смішною витівкою Андрія Данилка
Радмила Щоголева розповіла, як образила Андрія Данилка

Але врешті-решт навіть і Данилко не впорався з цим викликом. Все тому, що його колишня підлегла та колега Радмила Щоголева дала ексклюзивне інтерв’ю, в ході якого розповіла про драму, яка розгорнулася між ними. Справа в тому, що вони спілкувалися доволі близько. На питання щодо роману вона відповідала заперечно, але при цьому зазначила, що в них була близькість.

За словами акторки, в якийсь момент вона дуже стомилася і вже думала про те, аби завершити роботу в колективі. В якийсь момент від сильного навантаження та хвороби помер чоловік з їхньої команди. І це стало для неї знаком, що необхідно завершувати роботу. Вона обговорила це з продюсером, але Андрія Данилка не попередила. І ба більше, зібрала валізи та поїхала, не попрощавшись. У якості виправдання вона зазначила, що Андрій на той момент спав, і вона не хотіла його турбувати.

Андрій Данилко прийняв це близько до серця, і більше не спілкувався з акторкою, з якою колись дуже міцно як мінімум дружив.

Поговорити їм вдалося лише через декілька років. Людмила сама зв’язалася з артистом, вибачалася перед ним, і їм вдалося трохи побесідувати, але звичайно, відновити ту неймовірну енергетику, яка існувала між ними, було не можна.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?