Стала мачухою: Тіна Кароль розповіла, як в її сім’ї з’явився позашлюбний син і чому вона з цим змирилася

Відома співачка Тіна Кароль пройшла непростий шлях після втрати коханого. Особливим сюрпризом для артистки стала новина про позашлюбного сина Євгена Огіра.

Багато хто думав, що союз Тіни Кароль та Євгена Огіра витримає будь-які випробування. Однак доля розпорядилася інакше. Тяжка хвороба увірвалася в їхнє життя, забравши Євгена, і залишила Тіну одну з маленьким сином Веніаміном на руках.

Однак виявилося, що Веніамін не єдиний спадкоємець Євгена Огіра. Через два тижні після його смерті в життя Тіни увірвалася ще одна родина. За даними від Люкс.ФМ, колишня дружина продюсера звернулася хотіла позиватися до суду, щоб відсудити частину його спадщини. Спірними були автомобілі Subaru, будинок у Зазим’ї, який Євген подарував Тіні незадовго до своєї смерті, та права на деякі з пісень співачки.

Тіна Кароль розповіла про позашлюбного сина Огіра
Тіна Кароль розповіла про позашлюбного сина Огіра

Конфлікт вдалося вирішити без серйозних суперечок. Тіна Кароль заплатила відступні за права на пісні, а питання з будинком не викликало жодних додаткових претензій, адже він був офіційно оформлений на Кароль. Крім того, співачка з гідністю прийняла новину про існування ще однієї дитини Огіра. Вона навіть запропонувала хлопчикам, Веніаміну та його брату, спілкуватися – виділила для нього кімнату і запрошувала в гості.

Наразі невідомо, чи прийняв брат Веніаміна пропозицію спілкуватися та підтримувати зв’язок. Хлопець, який на декілька років старший за Веніаміна, вже став дорослим. Проте жодних його фото у мережі немає, тому зовнішність юнака залишається загадкою. Можна лише припустити, що він, як і син Кароль, схожий на свого батька, Євгена Огіра.

Тіна Кароль розповіла про позашлюбного сина Огіра
Тіна Кароль розповіла про позашлюбного сина Огіра

Тіна ніколи розповідала, чи спілкуються брати між собою. Ситуація ускладнюється тим, що Веніамін навчається у Великій Британії і приїздить в Україну лише на канікули, щоб побачитися з мамою. Проте, за чутками, Кароль продовжує фінансово підтримувати другого сина Євгена.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?