40-річна Катерина Осадча показала, як проводжає літо на Дніпрі: ведуча підкорила хвилі і серце Горбунова

Відома ведуча програми "Світське життя" та "Голос країни" знову підкорила хвилі Дніпра. Мати трьох дітей займається серфінгом не гірше за молодих спортсменів.

Мати трьох дітей і відома українська журналістка, ведуча програм “Світське життя”, “Голос країни” та “Голос діти” на телеканалі “1+1” продовжує займатися серфінгом на Дніпрі. До цього вона мала перерву у цьому виді спорту понад дев’ять років. Але цього літа зірка повернулася до занять. У неї так добре і круто виходить, що одразу і не подумаєш про те, що це жінка, якій вже 40 років і яка народила трьох дітей: старшому Іллі вже 22 роки, Івану сім років, а найменшому Данилу нині лише три роки.

Свої успіхи у серфінгу на Дніпрі Катя Осадча оприлюднила в своїй stories у соцмережі Instagram. Вона виглядає дійсно, як справжня спортсменка. І серфінг на Дніпрі, хіба що, не настільки екстремальний, як на хвилях океану. Усе почалося з того, що свої вихідні Катя Осадча вирішила провести в своєму саду, щоб мати можливість насолодитися останнім літнім теплом. За її словами, вона займалася тим, що “ловила літо за хвіст”.

Катерина Осадча показала, як професійно займається серфінгом на Дніпрі
Катерина Осадча показала, як професійно займається серфінгом на Дніпрі

Як відомо, Катерина Осадча разом із своїм чоловіком, зірковим ведучим Юрієм Горбуновим, мешкають в шикарному котеджі в Київській області. Вони мають власне подвір’я з чудовим садом, басейном і великою кількістю рослинності. Катя Осадча любить відпочивати там сидячи в садовому кріслі і читаючи книгу. При цьому вона дихає свіжим і якісним повітрям. А ще насолоджується сонцем! Помітний у їхньому саду і чудовий газон на якому можуть гратися і відпочивати діти.

Катя Осадча показала, чим займається в своєму саду
Катя Осадча показала, чим займається в своєму саду

Завершити свій минулий вікенд Катя Осадча вирішила серфінгом на Дніпрі. Адже температура води в їхньому басейні, що на подвір’ї, уже стала осінньою. Імовірніше всього, що навіть холоднішою, ніж є в річці. Свої світлини з заняттям серфінгу Катя Осадча підписала: “Ентузіазм збільшується з наближенням зими. Happy me”. Також вона додала, що в неї був гарний день. А перед сном Катя Осадча наїлася шкідливої їжі — чіпсів. Це було в 01:20. Це сталося на фоні стресу через літаючих “мопедів” у небі. Її укриття — це вуглеводне вікно.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?