Дружина Григорія Решетніка отримала розкішний подарунок від володарки золотого м’яча: буде як Мерилін Монро

Христина Решетнік, яка є дружиною ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка, отримала подарунок від знаменитої тенісистки Марти Костюк. Це неймовірна біла маленька сукня!

Дружина відомого і незмінного ведучого романтичного шоу-побачень “Холостяк” Григорія Решетніка, Христина Решетнік, показала, як вона виглядає у маленькій білій сукні. Зазвичай у кожної жінки в шафі має бути маленька чорна сукня, але у дружини такого ведучого є ще й біла! Свої нові світлини в новому образі Христина Решетнік виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Насправді цю сукню Христині Решетнік подарувала відома українська тенісистка, яка є володаркою золотого м’яча, Марта Костюк. Легендарна спортсменка також є переможницею “Відкритого чемпіонату Австралії 2017 року” і “Відкритого чемпіонату США 2017 року”. Христині Решетнік пощастило з нею познайомитися і навіть побувати в неї на весіллі і побачити її у весільній сукні.

“Марта Костюк чудова дівчина, справжня красуня, яка надихає багатьох і мене в тому числі”, – повідомила дружина шоумена Григорія Решетніка.

Дружина Григорія Решетніка розповіла, як знаменитість подарувала їй сукню
Дружина Григорія Решетніка розповіла, як знаменитість подарувала їй сукню

Сюрприз у вигляді маленької білої сукні Христина Решетнік отримала просто у подарунок. Чи саме в цій сукні вона була в тенісистки на весіллі, чи ні, невідомо. Побачити дружину Григорія Решетніка в такій маленькій сукні, яка з одного боку схожа на вечірню, з іншого, у ній можна і в теніс грати, це також для всіх сюрприз! Сукня настільки коротка, що має спеціальну білизну в якості маленьких шортів. Ну так, для “страховки”, якщо випадково вітер подує, або занадто “закружляти” з кимось в танці. Тому, можна не перейматися щодо того, що щось комусь буде видно.

Перед сукні — закритий. Бюстьє максимально обережно прикрите, але має і гарний обережний виріз, а позаду — глибокий виріз на спині, який розділяє сукню ніби на топ і спідницю. Все, як люблять тенісистки! Насамперед, Христині Решетнік цей стиль і образ дуже сильно пасує. Вона виглядає, як ніби Мерилін Монро у своїй відомій білій сукні. Але в Христини Решетнік вбрання коротке.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?