Жити в номері з видом на оперний театр: Ольга Сумська показала, як можна по-богатому відпочивати у Львові

Акторка театру та кіно Ольга Сумська разом із донечкою зустрілися у Львові з Володимиром Горянським. Зірка показала, що вони робили разом та чим там займалися.

Навіть в Україні можна мати лакшері відпочинок, аби тільки були кошти. До того ж, поїхати відпочивати у одне з найбільших і найстаріших міст країни можна також по-різному. Насамперед, легендарна акторка театру та кіно Ольга Сумська показала, як можна зробити і мати лакшері відпочинок у Львові. Свої світлини і відео цього відпочинку вона виклала в своїй stories у соцмережі Instagram.

Зірка разом із своєю 22-річною донечкою поселилася в готелі “Панорама Готель Львів – Panorama Lviv”, вид із вікон яких виходить прямо на Львівський національний академічний театр опери та балету імені Соломії Крушельницької. Там же знаходиться і відома площа з фонтанами “прямо з землі”. Напевно у Львові вже не лишилося жодної дитини, яка б не “скупнулася” в цьому фонтані, або підлітка. А можливо і навіть дорослого. Це одне з найкращих і найщасливіших місць у Львові. Там лунає дитячий сміх, які купаються в цих фонтанах, там же безліч посмішок і щастя у дорослих, які просто сидять на лавках і спостерігають за цим всім.

Легендарна Ольга Сумська показала, як по-багатому відпочивати у Львові
Легендарна Ольга Сумська показала, як по-багатому відпочивати у Львові

Після того, як Ольга Сумська разом із донечкою прогулялися визначними пам’ятками Львова, вони зустрілися з дуже відомим українським актором, телеведучим і артистом Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра Володимиром Горянським. Разом із ним та сімома друзями вони відправилися на обід в один закладів Львова. Їм накрили багатий стіл. Такий, який по-справжньому люблять українці, коли збираються всі разом, цілими сім’ями, або кампаніями.

Легендарна Ольга Сумська показала, як по-багатому відпочивати у Львові
Легендарна Ольга Сумська показала, як по-багатому відпочивати у Львові

Гуляли Ольга Сумська разом із донечкою і вечірнім Львовом, коли вже вмикається світло у фонтанах і вони стають світлодіодними. Коли все місто перетворюється на щось надзвичайно яскраве — підсвічується світлом ліхтарів і різноманітних вивісок і банерів. Про подальші львівські події Ольга Сумська повідомлятиме згодом.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?