Ведучий “Говорить Україна” Олексій Суханов назвав Настю Каменських “іспанським соромом” – що сталось

Співачка Настя Каменських здивувала людей, а ще самого ведучого "Говорить вся країна" Олексія Суханова. Останній не добре висловився про зірку прямо в своїй stories у соцмережі Instagram.

Український журналіст, телеведучий та ведучий відомого ток-шоу “Говорить Україна” на телеканалі “Україна” і ведучий ток-шоу “Говорить вся країна” на телеканалі “1+1 Україна” Олексій Суханов публічно висловився про співачку Настю Каменських. Він додав її відео собі в stories у соцмережі Instagram і підписав: “Іспанський сором чи Паралельна реальність”. І на додачу поставив сумний смайлик.

Насамперед, мова іде про коротке відео-reels від Насті Каменських на якому вона сидить на стільчику і за столом у вуличному кафе. Скоріше всього, що це було закордоном, в Іспанії. Суть полягає не в тому, що співачка сиділа, а в тому, у чому саме вона сиділа і що при цьому робила. Настя Каменських була одягнута в кофтинку зі справжньої клейонки. Або це більше була обтягуюча сукня довжина якої сягає до стегон. Під неї зірка одягла білу спідницю, яка прикриває її білизну під цією прозорою клейонкою.

Ведучий Олексій Суханов заявив, що Настя Каменських є "соромом"
Ведучий Олексій Суханов заявив, що Настя Каменських є соромом

Були на Насті Каменських вражаючі та величезні білі чоботи на високих підборах. У таких не легко ходити в звичайному житті та ще й під таку сукню з клейонки. Родзинкою вбрання Каменських є верх сукні — великі і довгі завитки, які зроблені так, ніби показують, що в зірки є “крила”. До всього цього образу співачка додала бокал, величина якого сягає від самої брущатки і до столика за яким сиділа Настя Каменських. У ньому — молоко. А саме відео було записане під пісню NK “Moloko” (Молоко).

Так, в такому образі Настя Каменських сиділа за стільчиком у вуличному кафе і попивала молоко. Люди, які проходили повз і бачили все це, були просто шоковані. Того дня, в той самий час, вони не очікували побачити такого “дива”. Зважаючи на те, який у Насті Каменських кліп під пісню “Moloko”, це відео reels для даного треку не дивне. Відео NK виклала собі в stories, а не в публікації, тому побачити думку її підписників і фанатів в Instagram неможливо.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?