Виховують генія? Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла, як їхнього 3-річного сина прийняли в школі

У ведучого шоу "Холостяк" Григорія Решетніка син пішов навчатися до школи у віці 3 роки і 9 місяців. З початку навчального року минуло 10 днів. Уже відомо, як пройшла адаптація їхнього сина в школі.

Син відомого і незмінного ведучого романтичного шоу-побачень “Холостяк” Григорія Решетніка пішов навчатися до школи в три роки. Незабаром Олександру виповниться чотири роки, але по факту, навчатися він пішов у віці 3 роки і 9 місяців. Не дивлячись на це, дитина чудово адаптувалася в навчальному закладі і нині є дуже щасливою. Про все це розповіла дружина Григорія Решетніка, Христина Решетнік у своїй stories в соцмережі Instagram.

Раніше дружина шоумена повідомляла про те, що вони віддали свого найменшого, трирічного сина, навчатися в пре-скул. Таке рішення прийняли тому, що сама дитина не хотіла ходити до дитячого садочку, а хотіла до школи, як його двоє старших братів. І другою причиною є погляди у бік міжнародної системи освіти, а не української. Згідно неї діти повинні починати ходити до школи вже з чотирьох років. Їх син пішов трішки раніше, оскільки навчальний рік вже розпочався.

За словами Христини Решетнік, сьогодні зранку Сашко нервував і плакав. Причина — в школі був “День аналізів”. Утім, коли вони вже прибули до закладу і сіли в крісло у медичному кабінеті, хлопчик заспокоївся і спокійно дозволив узяти “все необхідне” з пальця. Але перед цим Христина дуже довго з ним розмовляла і усе йому пояснювала. Імовірніше всього, що всі ці розмови допомогли максимально добре. Після того, як хлопчик здав аналізи, він гордо вийшов із кабінету і показував своєму брату Дмитру свій “вколотий” палець. Розповідав, що саме і як мужньо він усе пережив. Також Сашко пройшов і всіх інших лікарів, яких потрібно було обійти в межах медичного огляду.

Дружина ведучого Григорія Решетніка розповіла про адаптацію сина в школі
Дружина ведучого Григорія Решетніка розповіла про адаптацію сина в школі

В якості презенту Олександр отримав смачний сніданок у шкільній їдальні. Разом із ним шкільною їжею наситилася і сама Христина Решетнік. Вона відмітила, що все дуже смачно, і що в її дитинстві у школі таким не годували. Але ж, варто врахувати те, що її сини навчаються в приватній школі, а не в державній. У їх закладі годують навіть варениками та якісним сиром чедр. І гречаною кашею, яка так важлива для підтримки хорошого рівня гемоглобіну в організмі.

Крім цього, Христина Решетнік додала, що потім Сашко абсолютно спокійно переодягнувся і пішов у клас до своїх однокласників. А їй сказав: “па-па” . Тому суто для її сина в такому віці адаптація в школі пройшла максимально легко.

“Він молодець!”, – підкреслила Христина Решетнік.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?