Донька Олі Полякової переїжджає в США: Маша вступила у Берклі – на кого вчитиметься зіркова спадкоємиця

Старша донька популярної співачки Олі Полякової поїхала навчатися до приватного Бостонського університету в якому вже 25 років викладають курс із хіп-хопу.

Завжди весела Оля Полякова вчора, 9 вересня, заявила, що вона вирушає на гастролі містами України, а її старша донечка їде навчатися в Америку. А саме, в приватний університет Berklee College of Music (Музичний коледж Берклі), який розташований у Бостоні в США. Про це зірка повідомила в своїй stories у соцмережі Instagram.

Разом із донечкою вони вчора виїхали зі своєї вілли, яка розташована у Київській області, як завжди, звичним для них способом — човном по Дніпру. А вже в самому Києві пересіли в автівку. З салону транспорту вони записали відео про те, куди вирушає одна зірка, а куди їде доньки зірки.

За словами Олі Полякової, через два дні її донька Марійка вже буде в університеті в Бостоні. Вона дуже сильно просила донечку бути обережною, гарно вчися, не вживати нічого шкідливого, не зв’язуватися з поганими кампаніями. А ще бути свідомою, берегти своє здоров’я та себе.

Оля Полякова розповіла, куди відправилася вчитися її донька Марійка
Оля Полякова розповіла, куди відправилася вчитися її донька Марійка

Як відомо, Музичний коледж Берклі був заснований ще в 1945 році. Коледж є вищим музичним навчальним закладом. Він особливий тим, що спеціалізується на новітніх неакадемічних музичних напрямках. З самого початку у ньому викладали курс джазової музики. У коледжі навчають кіномузиці та авторській пісні. Серед профільних інструментів є навіть банджо, мандоліна, ударні, а в 1999 році взагалі відкрили навчальний курс з хіп-хопу.

Сам ж Оля Полякова вирушила у турне містами нашої країни. У неї вже був концерт у Вінниці, де прямо на сцені вона поговорила з нашими захисниками і заспівала для них пісні. Прихильники Олі Полякової підкреслюють, що зірка виділила час на розмову з людьми, з захисниками, а ще з їхніми діточками. На концерти до цієї співачки навіть у цей не легкий час приходить чимало людей.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".