“По 16 годин не буде світла!”: 3 найкращі зачіски, які можна зробити навіть на брудне волосся і вийде супер

Є кілька чудових варіантів, як можна "освіжити" не мите волосся, а ще — декілька зачісок, які допоможуть приховати цей недолік. Все це знадобиться в разі тривалого вимкнення світла.

Нині українці живуть у надзвичайно “чудовий” час, коли невідомо, що буде навіть через одну годину. Не говорячи вже про те, що буде завтра, або через кілька днів. Раптово і в будь-яку хвилину можуть статися аварійні відключення електроенергії, а як воно буде взимку взагалі невідомо. Чимало людей проживають у приватних будинках і від світла залежить ще й наявність, або відсутність водопостачання. Тож про всяк випадок до вашої уваги пропонуємо три варіанти зачісок в разі, коли не буде можливості вимити волосся.

Слід зазначити, що завжди є варіант скористатися сухим шампунем і бажано мати вдома хоча б один “флакон” такого засобу. Він однозначно допоможе “освіжити” корені волосся і будь-яка зачіска, одразу ж, стане виглядати кращою. Головна проблема не митого волосся — це наявність і видимість “жирності” шкіри голови та “жирності” самих волокон біля коренів. Кращий спосіб приховати це — зібрати його. Навіть у той же “кінський хвіст”, який дуже сильно колись любила робити відома співачка в Україні Наталія Могилевська під час проєкту “Танці з зірками”. До того ж, зробити “хвіст” зможе собі кожен, хто проживає один і немає сторонньої допомоги.

Завжди є варіант, але якщо поруч хтось є, заплести собі “косички”. Краще всього — всім відомі “колоски”. Адже вони такі переплетені і заплутані, що не одразу буде зрозуміло: мите волосся чи ні. Зафіксувати будь-яку зроблену роботу можна лаком для волосся. Таким чином це допоможе прибрати ще й неприємний запах із немитого волосся, якщо він є.

Якщо є сили, а електроенергії і водопостачання немає, можна злегка намочити волосся, зробити його суто вологим і накрутити на бігуді, або зробити кілька великих “косичок”. І лягти зі всім цим спати. Зранку розкрутити, розчесати і вийдуть гарні підкручені локони, які також можна зафіксувати лаком для волосся.

ФОТО: kosa_krasa_kyiv. 

Схожі статті

Тоня Матвієнко виявилась не єдиною донькою Ніни Матвієнко: як виглядають таємні сини, які оплакують матір

Здавалося б, відомі люди постійно знаходяться в центрі уваги шанувальників. Які таємниці можуть приховувати їхні життя? Але частина родини Ніни Матвієнко роками примудрялася "ховатися" від публіки.

Дешевий та насичує: ось який суперпродукт їсть Тіна Кароль на сніданок — від нього можна класно схуднути

Як досягнути такої ж спортивної форми, як у Тіни Кароль? Виснажливі тренування? Може для цього зовсім не треба їсти? Ви будете здивовані, коли дізнаєтеся, як харчується знаменитість.

Просто побажав щастя: Соломія Вітвіцька показала, що зробив її колишній чоловік, коли вона пішла до іншого

Вічне кохання — це прекрасно. Але таким воно буває дуже рідко. Соломія Вітвіцька знає, що почуття можуть зникати та з'являтися до когось іншого. Важливо, щоб партнер поставився до цього з розумінням.

Готова змагатися з дітьми: 34-річна Світлана Тарабарова хоче перемогти на Євробаченні в Іспанії

Про перемогу на Євробаченні мріє дуже багато зірок. Не є виключенням Світлана Тарабарова. Причому артистка вирішила підійти до участі у пісенному конкурсі дуже оригінальним чином.

Започаткувала тренд, який “злизала” Таня Ліберман: Наталка Могилевська у 90-х носила міні і червону помаду

Співачка Наталія Могилевська оприлюднила рідкісне фото, на якому постала у дуже незвичайному для себе образі. Знімок був зроблений у далеких 90-х роках.

Танцівниця в стилі левиці: як виглядає дружина Влада Ями, яка 8 років чекала на пропозицію руки та серця

Влад Яма та його чарівна дружина Ліліана разом уже цілих 17 років! Хоча на пропозицію руки та серця танцівниця чекала цілих вісім років, воно було варте того.