Фанати пліткували про їхні стосунки, а вони не розмовляли місяцями: як Потап та Каменських стали парою?

Дуже часто історії кохання починаються з розповіді про сильну взаємну симпатію. Але у Потапа та Каменських все почалося з протилежних емоцій. Як їм вдалося не лише порозумітися, але й створити сім'ю?

Дует Потапа та Насті є однім з найбільш успішних та довготривалих на українській сцені. Але їх творчі здобутки для кожного є не такими важливими, як особисте життя. Чутки про їхній роман почали ширитися практично одразу після початку співпраці й тривали понад 10 років. Нікому не було достеменно відомо, чи є насправді щось між артистами.

Всі питання автоматично стали неактуальними, коли Потапенко та Каменських одружилися. Всі почали в унісон говорити, що їхнє кохання увесь цей час було помітне неозброєним оком. Та чи дійсно між ними довгі роки були романтичні почуття? Насправді все не настільки просто. Про це Настя зізналася в короткому інтерв’ю, яке дала Каті Осадчій.

Олексій Потапенко та Настя Каменських у молодості
Олексій Потапенко та Настя Каменських у молодості

Перше знайомство майбутнього подружжя взагалі ледь не поставило крапку на їхній співпраці. Кожен з пари мав досить сильний характер та не любив поступатися. Тому на початку подібні особливості дуже заважали. Та навіть після перших успіхів дуету суперечки не припинилися, а навпаки посилилися. Доходило навіть до серйозних сварок!

Мова не просто про перепалки, які завершувалися за кілька годин чи днів. Потап і Каменських могли не розмовляти місяцями. Причому все було настільки серйозно, що артисти виходили на сцену, відпрацьовували концерт, а потім в різних автівках їхали по різних готелях, не сказавши один одному жодного слова. Але як це все переросло в кохання?

Потап і Настя у статусі подружжя прогулюються Києвом
Потап і Настя у статусі подружжя прогулюються Києвом

Все теж сталося за спиною у публіки. Хоча здогадатися про почуття пари дійсно можна було за багатьма ознаками, чітко вони нічого не коментували. Пристрасні характери Потапа та Насті не лише провокували між ними суперечки, а зрештою й стали основою їхніх стосунків. Стосунків, які міцні й досі, попри регулярні чутки про розлучення зіркової пари.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?