45-річна Оля Полякова потрапила у конфуз під час концерту у Вінниці, але не розгубилася: так вміє не кожен

Позитивна Оля Полякова може не лише дещо впустити на сцені, а ще написати на своїй афіші назву міста, куди планує їхати, з помилкою. Утім співачка дуже легко виплутується зі всіх цих конфузів.

45-річна співачка Оля Полякова, яку багато хто любить за її позитив, легкість і життєрадісність, під час концерту у Вінниці потрапила в смішний конфуз. Виконуючи пісню “У твоїх обіймах” вона так емоційно ввійшла в роль про те, про що розповідається в цьому треку, що розмахуючи руками в різні сторони просто впустила мікрофон. І навіть це Оля Полякова зробила дуже гарно і граціозно. Відео того, як це сталося є в stories в соцмережі Instagram на сторінці самої Олі Полякової.

Відео з конфузом зірки опублікували її фанати, які підписали все це наступними словами: “І таке вчора було, але не дивлячись на це, все одно вона (Оля Полякова, – ред.), неймовірна)”. А закінчилося все тим, що Оля Полякова, абсолютно спокійно, ніби нічого і не сталося, обережно і дуже ніжно нахилилася та підняла цей мікрофон. У цей час глядачі в залі почали їй аплодувати. Зірка просто продовжила співати далі. Це ж треба мати таку витримку, щоб так на все це відреагувати! Сила Олі Полякової в її ставленні до цього життя.

Оля Полякова потрапила у конфуз під час концерту у Вінниці
Оля Полякова потрапила у конфуз під час концерту у Вінниці

Нині співачка продовжує гастролювати містами України. Сьогодні, 11 вересня, вона перебуває у Тернополі. І планує їхати у місто Новояворівськ, що у Львівській області. Назву цього міста в своїй stories Оля Полякова ледь вимовила, але все таки зробила це правильно. До цього, вона допустила помилку на афіші, вказавши (написавши) назву цього міста не правильно.

Оля Полякова, як завжди, вибачилася, і сміливо “пішла” далі по життю. Не стала через це сильно засмучуватися! Свій сніданок зірка сьогодні їла прямо в салоні автомобіля. Під час своїх поїздок Україною вона любить їсти смажені яйця з сардельками, авокадо, спаржу, капусту, помідори та червону рибу. Ще зірка не боїться набрати вагу і спокійно вживає хліб.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?