Надя Дорофєєва показала, як вона виглядає без жодного мейкапу і гриму: зірка схожа на просту жінку

Співачка Надя Дорофєєва показала, якою її щодня бачить коханий чоловік, відомий ресторатор Міша Кацурін. Тепер без макіяжу побачити Дорофєєву можуть і читачі видання "Сенсація".

Популярна співачка серед молоді Надя Дорофєєва опублікувала світлину на якій вона без жодного мейкапу і краплі гриму. Зірка показала себе справжньою. Такою, якою її щодня може бачити лише коханий чоловік Міша Кацурін. Свою світлину вона оприлюднила в своїй stories в соцмережі Instagram.

Надя Дорофєєва має чисте та “свіже” обличчя. Хоча їй вже 34 роки на її обличчі не помітно жодної зморшки. Хіба що, є маленькі і невеличкі мімічні зморшки під очима, як і у всіх людей. Брови зірка має і так натурального чорного кольору. Їх можна навіть не підмальовувати. Ще в Наді Дорофєєвої дуже гарні пухкі губи та ямочки на щічках. Волосся знаменитості залишається незмінним – темно-русявого кольору. Фото без макіяжу вона робила в салоні авто, як раз у той час, коли яскраво світило сонечко.

Надя Дорофєєва опублікувала своє фото без косметики і гриму
Надя Дорофєєва опублікувала своє фото без косметики і гриму

Очікується, що вже 26 вересня співачка Надя Дорофєєва випустить свій новий альбом “Feeling you”. Для неї вона підібрала обкладинку на якій у неї обличчя повністю закрите чорною маскою у формі зайчика. До цього образу вона також додала суто строгий чорний піджак із гострими плечовими накладками. А ще досить сувору білу сорочку. Готується зірка і до туру різними містами України. Вже відомо, що вона побуває в 22 містах нашої країни. Це досить масштабний тур Наді Дорофєєвої.

Глядачам зірка планує показати абсолютно нову концертну програму до якої вона готувалася тривалий час. Надя Дорофєєва нині виконує чимало пісень саме українською мовою і доводить, що пісні-українською є модними, стильними і популярними. Під постами зірки в її соцмережах підписники зазначають, що їм подобається бачити знаменитість щирою. Вона дуже часто робить фотографії без спеціальних постановок. Ці світлини дуже життєві та справжні. Імовірніше всього, що саме це і приваблює незчисленну кількість фанів Наді Дорофєєвої.

Схожі статті

Двійнятам Алли Пугачової та Максима Галкіна виповнилося 11 років: як виглядають зараз Ліза та Гаррі – фото

У Мережі з'явилися свіжі фотографії дітей Алли Пугачової та Максима Галкіна. Двійнята Ліза та Гаррі змінилися до невпізнання і стали справжніми моделями.

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?