45-річна Маша Єфросиніна засвітилася не “при параді”: зірки теж можуть об’їдатися і чимось обливатися

Телеведуча Маша Єфросиніна показала себе у футболці з плямами. Все це вона описала однією смішною фразою. Видання "Сенсація" знає, де саме зірка забруднила свій одяг.

Не кожна зірка українського шоу-бізнесу наважиться на таке — показати і презентувати себе у брудній футболці з плямами. І звісно, що зробити це могла лише сталева жінка з “яйцями” – телеведуча, журналістка, продюсерка та авторка проєктів на YouTube Маша Єфросиніна. Сьогодні в своїй stories у соцмережі Instagram вона опублікувала світлину у футболці з плямами. Своє фото вона підписала наступними словами: “І трохи я, ваша Марійка, в засратій футболці”.

На світлині зірка лежить у кріслі-качалці в саду. Імовірніше всього, що це було минулими вихідними, коли Маша Єфросиніна разом із своїм 10-річним сином Олександром вирушили в гості до популярної співачки Олі Полякової. Як відомо, вони вже тривалий час є хорошими коліжанками. Тоді ж, Полякова зводила Єфросиніну в “баню”, нагодувала щойно спеченим хлібом, сиром і купую різних смаколиків. Імовірніше всього, що там Маша Єфросиніна свою футболку і забруднила. Також телеведуча публікувала спільне фото з Олею Поляковою у цій же садовій кріслі-качалці.

Ведуча Маша Єфросиніна показала себе в засратій футболці
Ведуча Маша Єфросиніна показала себе в засратій футболці

Крім того, що Оля Полякова пече смачний хліб, вона ще й має велике домашнє господарство. Адже проживає разом із своєю сім’єю на шикарній віллі в Київській області прямо на березі Дніпра. І має достатньо землі, щоб заводити і вирощувати кого завгодно. Маша Єфросиніна разом із сином не могла не погуляти поруч із пухнастими вівцями та козами, які тримає Полякова. Це дійсно класний і цілющий релакс у наш час. І звичайно, що прогулянка двором передбачає забруднення одягу, як не намагайся залишитися “чистим”.

Нині навіть зірки українського шоу-бізнесу морально переживають складні часи. До Олі Полякової Маша Єфросиніна поїхала за “цілющими” вихідними після ночі з літаючими “мопедами”. І вона, і її син Олександр, залишилися задоволеними такою міні-поїздкою.

Схожі статті

165 см – це максимум: 5 найнижчих зірок українського шоу-бізнесу – Каті Осадчій вони “по пупок” (ФОТО)

Зірки зростом до 165 см — вони не високі, але дуже успішні. І навіть стали одними з найвідоміших людей України. Їх маленький зріст кар'єрі та успіху не заважає.

Пихтить та пітніє: стало відомо, чим займається Віра Брежнєва вечорами, поки Меладзе ховається від каме

Поки композитор Костянтин Меладзе ховається від публіки, його колишня дружина Віра Брежнєва виставляє своє життя на показ. Чим займається артистка вечорами?

Прожила яскраве, але коротке життя: історія Руслани Писанки, в яку були закохані всі чоловіки країни

Руслана Писанка прожила яскраве, але коротке життя. Її історія неймовірна, адже кохали акторку чоловіків, а вона вибрала того, хто на неї просто чекає.

То барокамера, як у Майкла Джексона, то чарівний килим: Злата Огнєвіч продовжує дивувати фанів речами

Злата Огнєвіч не лише любить спати в барокамері, як король поп-музики Майкл Джексон, а й має чудодійний килим з Карпат. Уже відомо, для чого він їй потрібен.

Роки зрад до розлучення: чому Віктор Павлік пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової

Роки невірності до завершення шлюбу Віктор Павлік не зміг приховати. Чому співак пішов з родини і від дружини тільки заради Каті Репяхової ?

У Маші Єфросиніної 10-річний син спить догори дриґом: сталева жінка показала, як виховує своє дитя

Сталева жінка України Маша Єфросиніна показала всі складнощі виховання сина без чоловіка. Поки Тимур Хромаєв займається державними справами, зірка тримає дім на своїх "плечах".